Петков: Нито една партия не е била запозната с готвената стратегия за приватизация

  • 13 април 2016 12:58

  • 1105
  • 0
Петков: Нито една партия не е била запозната с готвената стратегия за приватизация
©

Нашето впечатление е, че нито една от парламентарните групи в Народното събрание не е била запозната. Това каза заместник-председателят на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, в отговор на въпрос дали АБВ, като част от управляващото мнозинство, е била запозната с готвената стратегия за приватизация, предаде „Фокус“.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в обясни, че постъпилата информацията до тях е то интернет, където тя е качена за обществено обсъждане от 4 до 13 април. „Това е абсурд“, посочи той.

По думите му, това е без какъвто и да е дебат в професионланата общност. „Военно-промишленият комплекс имат своя гилдия. Не бива да научават това от интернет пространството и затова ние ще настояваме за среща с министър-председателя, защото тези предприятия трябва да бъдат съхранени“, добави Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

По думите му, не може по този начин да се отнасяме към „златната кокошка“ на българската икономика.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1105 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини