Румен Петков: Подготвили сме серия законодателни инициативи

  • 07 април 2016 11:44

  • 970
  • 2
Румен Петков: Подготвили сме серия законодателни инициативи
©

Подготвили сме серия законодателни инициативи с широко парламентарно представителство. Това каза по време на брифинг в парламента зам.-председателят на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Той представи законодателни инициативи, които АБВ е инициирало с широко парламентарно представителство, свързани с промените в съдебната реформа. Петков каза, че първите законодателни идеи са свързани с административното правораздаване и уточни, че те са разглеждани с широко магистратско участие.

„Целите, които постига предложеният законопроект засяга конкретно Административния кодекс и промени в още 48 закона, но гарантира едно нормално разпределение на натовареността в съдилищата, както и натовареност, която да позволява бързо и обективно на съответните съдилища по казуса”, подчерта Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Според него по този начин ще се разтовари ВАС. „Този законопроект внесохме в Съвета за съдебна реформа към Министерство на правосъдието и сме доволни, че министър Екатерина Захариева го представи на обсъждане и е входиран в НС”, каза Петков. Зам.-председателят на АБВ каза, че следващият законопроект, които се предлага е свързан с борбата с контрабандата на горива. Той каза, че в сега действия НК са инкриминирани наказания действащи за акцизните стоки цигари и алкохол.

„По непонятни за нас причини контрабандата на горива, което също е акцизна стока не е предвидена. Предложили сме конкретни текстове”, каза още той. Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в каза, че са предвидени законодателни промени, които да гарантират националния и обществен интерес, но и националната сигурност при съхранение на запасите на горива на държавата.

Последвайте канала на

Калина Христова
970 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
gost

2016.04.10 | 17:43

2
LAJEC.
Веселяка

2016.04.10 | 17:43

1
Приготви ли сте как да лапате без да дъвчите, но гледайте да не Ви се спукат търбусите.

Добави коментар

Водещи новини