Зам.-председателят на ДБГ: Някой от по-близките ни партньори може да е пуснал фалшивия мейл

  • 11 декември 2015 08:21

  • 1122
  • 0
Зам.-председателят на ДБГ: Някой от по-близките ни партньори може да е пуснал фалшивия мейл
©

Очевидно, че това е нарушение на законите, затова веднага сезирахме ГДБОП и ДАНС. Това каза в сутрешния блок на БНТ зам.-председателят на ДБГ и секретар на ПГ на Реформаторския блок Димитър Делчев по повод вчерашния случай, при който във фалшиво съобщение до медиите бе разпространена информацията за оттегляне на подкрепата към правителството от страна на "Движение България на гражданите".

На много хора им направи впечатление, че стилът на писане е много близък до този на нашия пресцентър. Може да се предположи, че фалшивото съобщение е пуснато от някой от по-близките партньори на ДБГ, заяви Делчев, като уточни, че има предвид политическа сила извън Реформаторския блок.

Вчерашната информация със сигурност беше фалшива, дали ще има подобно със същата информация, зависи от решение на Изпълнителния съвет на Реформаторския блок, каквото се надявам да има скоро, посочи той.

Винаги сме пледирали за това да има единство. Сепаративните действия в случая не вършат работа, каза депутатът от Реформаторския блок.

Делчев заяви, че до второто гласуване в парламента съдебната реформа е била орязана няколко пъти. Зам.-председателят на ДБГ каза, че е изненадан от оставката на правосъдния министър Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Той свърши много работа, но не трябва да забравяме, че съдебната реформа трябва да продължи. Няма незаменими хора, каза още Димитър Делчев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1122 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини