Мерджанов: Хакерската атаката срещу ДБГ показва, че няма никаква стабилност в България

  • 10 декември 2015 18:32

  • 1190
  • 3
Мерджанов: Хакерската атаката срещу ДБГ показва, че няма никаква стабилност в България
©

Атаката срещу ДБГ показва, че няма никаква стабилност в България. Всичко звучи толкова развеселяващо и забавно. Това правителство беше пазарна сделка и това не отговаря на изискванията, това единство се сгромоляса, каза депутатът от БСП Атанас Мерджанов в ефира на БНТ.

Ние подкрепихме стратегията за Съдебна реформа, но имаше различни подходи от наша и тяхна гледна точка. Тепърва ще изпитваме недъзите на това, което се случва, каза Мерджанов. Ние сме против разделянето на Висшия съдебен съвет, той трябва да се абстрахира от прокурорската мантия, защото там всички са равни, припомни социалистът.

Европейският доклад ще бъде унищожителен за България и Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския се измъкна от отговорност след като подаде оставка, смята Мерджанов. Ние нямаме напредък по нито една сфера, промените в конституцията са прибързани допълни той.

Ние живеем в една премиерска република и всичко минава през премиерът, това го нямаше по времето на управлението на Орешарски. Политиката, която следва това правителство е неприемлива и дясна, това е социално осакатяване и няма да се съживи икономиката, и заетостта, категоричен е Мерджанов.

Майките, хората с увреден слух протестираха днес, ние искаме да решим проблемите им. Българските политици и държавници трябва да се възползват от всяка една възможност. Правителството трябва внимателно да реши собствените си национални проблеми и задачи, каза социалистът. Ние искаме да размразим диалога между Европа и Русия чрез парламентарен диалог, завърши Мерджанов.

Последвайте канала на

1190 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
hesus

2015.12.11 | 09:07

3
Е как този ТИТАН на мисълта стигна до извода за стабилността на една държава от един хакнат мейл? Това, че в БСП са останали изключително само такива чутури е най-хубавото за нашата родина. А най-развеселяващото и забавното е, че тъпаците се самоунищожават. Не е нужно някой да ги бута в дерето. Не съм робот V Не съм Мерджанов V

2015.12.11 | 09:06

2
стига бе , вашата кадрова политика я знаем , от Нея Сме стигнали до дъното и едва кретаме

2015.12.11 | 09:06

1
МЕРДЖАВОВ, ОПРАВЕТЕ ВАШИТЕ РЕЗИЦИ...ЧЕ МИКОВ СМАЧКА АВТОРИТЕТА НА Б.С.П

Добави коментар

Водещи новини