Дончева: МВР няма разкриваемост, заради политическото послушание

  • 23 юни 2015 08:27

  • 2927
  • 3
Дончева: МВР няма разкриваемост, заради политическото послушание
©

Аз подкрепям кметове, които стават за кметове. Притесни ме кметицата, която е подписала безумни договори. Като българи трябва да избираме правилни хора за кметове. Това коментира в студиото на БТВ лидерът на "Движение 21" Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Всички местни избори са тежка битка, призна тя. Като увери, че "няма да се пънем да издигаме кандидати, които са очевидно неравностойни". Нашата кауза включва и гражданите. Не разбирам защо избирателите допускат лоши хора да стават кметове, а после псуват.

Дончева коментира и решението на ВКС за бившият вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. "Това решение няма да влезе в историята. Решенията на съда няма защо да се коментират. Хубаво или лошо сега Апелативният съд ще трябва да се произнесе отново. В българската съдебна система няма върховенство на закона", отбеляза юристът.

По повод решението на бившия служебен премиер проф. Близнашки да стане съветник на ДПС, Дончева каза: "Всеки политик си решава в кой отбор да играе. Не можеш да играеш за всеки и с всеки. Това си е негово разбиране, пък какво вижда публиката си е неин проблем. Георги Близнашки отдавна е в политиката. Това, което показа е самолюбие, той се обича толкова, че чак се ревнува, така лидерът на "Движение 21"определи поведението на бившия служебен премиер.

Тя припомни флирта на ДПС с българския генералитет. Те направиха кариера благодарение на ДПС. Мен силно ме притеснява това.  Между ДПС, Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от слагам равенство. Те са знаковите лица на партията.

Темата с етническото напрежение Дончева коментира така: "Ние имаме проблем с ромския етнос, той тлее отдавна и се задълбочава. Вижда се една все по-голяма неприязън. Ние като по-умни трябва да решим заедно ли ще живеем или не. Има няколко възможности - да ги изгоним, да ги изпарим или да живеем заедно. Ако решим третото това не предполага да изпратим футболните агитки да раздават правосъдие. Истината е, че Брюксел ни вкара в този коловоз, ние имахме добра политика с ромите. Ние или трябва да разберем, че за да не безчинстват държавата трябва да вложи средства в осигуряване на поминъка им", призова Дончева.

Според нея е задължително да сложим образователен ценз за гласуване. "Не може да се лашкат като бригадирски колички".

Професионалният капацитет на МВР по разкриване на престъпление много отдавна е проблематичен, поради липса на кадри. От служителите на МВР се иска разкриваемост, а не политическо послушание. Това не зависи от министъра. Министърът трябва да внесе ред в системата. Свидетели сме как преди година целият състав на МВР бе сменен, защото е бил назначен от Флоров. Те лопаха каски една година пред парламента без се интересува някой дали пък някой не става. С този подход няма как да стане професионален капацитет, призна Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2927 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.06.23 | 23:29

3
Циганите ги интегрират от половин век и пак се продължава. България = Циганска държава и отпадъци. Това същество "циганин" няма интеграция, нито проекти, нито социални ще го оправят. Сега ги кандидатирайте за министри, за да имат "поминък". Малко са социални за 30-те деца..
Моето име

2015.06.23 | 23:29

2
Държавата от 25 години лапа едни кинти за интеграция на циганите, краде като за световно, разни цигански организации крадат безпощадно тези пари, БХК и то си получава заплата от там за това че защитава само циганите, тъй че сега всички тези уроди да върнат парите, за си интегрират циганите, за да не ги интегрираме по безплатния или по-евтин начин ;) .... знаете го ...
do drugarkata Doncheva

2015.06.23 | 13:35

1
Gledame mi vi po televiziqta i .....samo si govorite i nishto......edin piron ne ste zabili prez jivota si no na dumi ste mnogo silna....nishto ne pravite drugarko

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини