Татяна Дончева: Личи си, че ГЕРБ и ДПС действат синхронизирано

  • 08 април 2015 08:31

  • 3320
  • 7
Татяна Дончева: Личи си, че ГЕРБ и ДПС действат синхронизирано
©

Реформата във всяка сфера изисиква малка група хора да нарисуват какво ще се случва. После хората от държавната машина трябва да започнат да изпълняват начертаното.

Това каза в сутрешния блок на БНТ Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в. ГЕРБ никога не са имали идея за съдебната реформа. Те нямаха и специалисти в тази сфера. Очевидно беше, че Искра Фидосова не можеше да свърши тази работа. Европа продължава да натиска за съдебната реформа, защото именно в нея е ключа към оправянето на държавата. Никой не иска да отстъпи от влиянието в съдебната система и квотите по различните съдилища. Правителството прави само словесна съдебна реформа. В момента управлява статуквото. Това статукво стои срещу правосъдния министър. Той няма пълен картбланш да действа, за разлика от главния прокурор. Това си пролича миналата седмица, когато Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа внесе проект за реформа в деловодството на Народното събрание, който беше изцяло подготвен от Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в. Сега самият Цацаров се опитва да се измъкне от тези идеи и да твърди, че не са негови, заключи Дончева.

В момента прави впечатление, че не се променя нищо, което не иска Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. това говори, че ГЕРБ и ДПС се синхронизират и мислят най-вероятно за предстоящите президентските избори. Досега всички президенти са били избирани с подкрепата на ДПС. На всички е ясно, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се цели в президентския мандат. Другата цел е да се разпредели баницата КТБ по начин, по който и ГЕРБ, и ДПС да останат доволни. Политиците, които са били на хранилка в КТБ нямат интерес Цветан Василев да проговори, каза още Дончева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3320 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2015.04.08 | 16:13

7
Хайде бесепедер@аститеи сидерунгелите се събраха да обсъждат мислите на изгонената от групировката бкп.

2015.04.08 | 16:13

6
Хайде бесепедер@аститеи сидерунгелите се събраха да обсъждат мислите на изгонената от групировката бкп.Няли бяха надупени на чалмите една година пак. и си мислят и внушават че всички са като тях.Забравиха че Борисов изрита техни кадри от ДАНС които да по специално хора на чалмите.

2015.04.08 | 13:12

5
n.v. car BOIKO -KANTONERA zaigrava s DPS loho mu se pihe. strah go e za K.T.B. da ne izdaniat i nego i toi e vatre s DOGAN I STANIHEV.

2015.04.08 | 13:11

4
KOITO ZAIGRAVA S DPS LOHO MU SE SLUCVA. SLEDVAHTATA GREHKA NA GERB . GERB OTIVAT PRI NDSV GARANCIIA. i te se okazaha skorozreli pojarnikaria n.v. car BOIKO.dokato plamne i izgoria zaradi dps.

2015.04.08 | 13:11

3
Всички знаем как дойдоха на власт ГЕРБ. С подкрепата на ДПС. Сега са си в коалиция и си гласуват заедно.
ТИМ

2015.04.08 | 13:11

2
"Те нямаха и специалисти в тази сфера..." Че в коя сфера имат?!?! Мислех, че поне Лилето разбира от строителство, но е факт, че най-некачествените стоително-ремонтни дейности, от освобождението от турско робство до днес, са извършени точно под нейното ръководство. Но най-страшното е, че ГЕРБ НИКОГА не са имали грамотен финансов министър.Съдебната система е не само техен провал, а и на всички останали....

2015.04.08 | 13:11

1
Не си личи-ОЧЕВАДНО Е,Боко зае мястото на Цветан Василев до Пеевски в изкупуването на България

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини