Йордан Цонев: Не езиковите различия, а омразата ни разделя

  • 17 февруари 2014 08:12

  • 3334
  • 14
Йордан Цонев: Не езиковите различия, а омразата ни разделя
© Булфото

„Аз също съм обиран през 90 – те години“, съобщи в сутрешния блок на Нова телевизия Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от ДПС. Той смята, че битовата престъпност наистина е сериозен проблем и заяви, че не знае защо преди това тя не е била приоритет за МВР, а винаги се е наблягало на битката с организираната престъпност.

„Връзката на депутатите от ДПС с хората не е през медиите. Ние познаваме нашия електорат. Аз говоря с хората на български и те говорят с мен на български език“, заяви Цонев.

Той е категоричен, че винаги предизборните кампании се водят на български език и само някой път се превежда на майчин език, защото някои стари хора не знаят български. По думите му, много възрастни не знаят български език заради липсата на възможност да учат. Той напомни, че в Конституцията е записано, че всеки има право да използва майчиния си език.

„Етно-религиозните езикови различия не ни разделят като нация, разделя ни омразата“, каза още той.

Нямам фирми, нямам и фирми с поставени лица и нямам намерение да споря с Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната“, заяви Цонев относно обвиненията на бившия шеф на митниците.

Припомняме ви, че в края на миналата седмица Танов съобщи, че има разработка, при която има записан разговор, от който става ясно, че министър от кабинета се обажда и казва на данъчен служител да опрости над 1 млн. лв. ДДС на лице, свързано с Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

“За 20 и няколко години какво ли не се изписа за мен, но аз никога не съм бил обект на каквато и да е разработка“, добави той и напомни, че ГЕРБ са управлявали 4 години и ако е имало нещо той със сигурност е щял да бъде разследван.

За срещите на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, Цонев заяви, че информацията за тях е новина за него.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3334 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2015.06.23 | 09:55

14
Toвa тъпo cepвитьopчe oщe нe e нayчил тypcки ли!?! Eбacи нaглeцa, нaдявaм ce, чe пoнe ce e oбpязaл! Haли знaeтe, чe кaтo ce cъбepaт тypци-фaнaтици нa eднo мяcтo, зaпoчвaт paзгoвopи, пoдмятaния зa нac, чe cмe paя, гяypи и т.н. Oбaчe нa някoи "xopa" им e кoмфopтнo в тaя cpeдa. "Eзикoви paзличия", "мaйчин eзик"... Кoгaтo yчиxмe пo иcтopия щo e тo eничep, нe ми e билa пълнa пpeдcтaвaтa, някaк пoдcъзнaтeлнo нe дoпycкaш, чe мoжe дa cъщecтвyвa тaкъв ypoд. Ho eтo гo нa живo, ceгa вeчe гo виждaм. Щe пoвъpнa!
stoiko

2015.06.23 | 09:55

13
Kak e vazmozno 1,5miliona negramotni ste rsavat sadbata na balgarskija narod,tova sa manipularani chora.
Ако имаше правосъдие

2015.05.30 | 23:53

12
TOЗИ ПРЕСТЪПНИК ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ В ЗАТВОРА ОЩЕ ПРЕЗ 90 ГОДИНИ.
Антибългарска коалиция бсп+дпс+атака

2015.05.30 | 20:24

2
Мръсен и корумпиран сега е съдружник с болния в разграбването на държавата.

2015.05.30 | 23:53

11
Не намесвайте Волен с дпс!!!А Цонев е национален предател както и всички в дпс.

2015.05.30 | 23:53

10
Майчиният език в България се нарича Български език.

2015.05.30 | 20:24

1
Правилно, защото нашата майка е МАЙКА БЪЛГАРИЯ!
enichar

2015.05.30 | 23:53

9
ENICHAR MRUSEN - TI ,,BALGARINO,, CONEV GOLIAM RADETEL SI NA PRAVATA I SVOBODITE NA TURCITE. NIAMA NITO EDIN BALGARIN KOITO DA GLASUVA ZA TEB I DA STANESH DEPUTAT - TI SI EDIN OT NAI-MRAZENITE OT BALGARITE.DOBRE CHE E DOGAN DA TE SLOJI NAPRED V LISTATA NA DPS ZA DA TI GLEDAME GNUSNATA FIZIONOMIA.A DAJE I ZAKONI PISHESH TUK,V BALGARIA BOKLUK DOLEN.
ПОМАК

2015.05.30 | 23:53

8
Не е езика, не е и религията, а националната принадлежност и националните интересни ни разделят г-да Турци. Вие работите в БЪЛГАРИЯ, плащат ви българските данъкоплатци, а вие гледате турските интереси. Аз съм мюсюлманин, не ви мразя защото и вие сте такива, мразя ви защото използвате и българските мюсюлмани за вашите цели, но ние г-да Турци не сме турци, ние сме българи и не ни бройте повече с вас, вие отново ни излъгахте и прецакахте, вие ни настройвате против нашите братя по майчин език, и понеже не е за първи път, ние сме си взели достатъчно поуки и днес ви казваме НЕ ! Ако искате турски език бягайте в Турция, защото тук е България, милата ни, скъпа и обичана БЪЛГАРИЯ ! Вие от ДПС до един сте за затвора, жалко само, че отново ни превзехте и конците ги дърпате вие, но краят ви се вижда БЪЛГАРИЯ СЕ СЪБУЖДА
друг помак

2015.05.30 | 23:52

7
СМЪРТ ЗА ДПС И ВСИЧКИ ТУРСКИ ПОДЛОГИ ! ДА ЖИВЕЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ! Вие долни, проклети турци трябва да престанете да ни слагате във вашия кюп, вие нямате нашата подкрепа, защото помаците обичат собствената си държава, знаете ли колко свързани се чувстваме със земята, която ни храни и в която почиват костите на дедите ни, които вие използвахте така, както се опитвате и днес да ни използвате, знаете ли колко обичаме майчиния си език, че той е най-красивия език на Земята, той е незаменим ! Не знаете, защото вие сте турци и не ви е тука мястото, време е да прочистим МИЛАТА СИ РОДИНА ОТ ТУРСКИТЕ, КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ И МУТРЕНСКИТЕ ПАРАЗИТИ
АК-47+20 ПЪЛНИТЕЛЯ В Н.С.

2015.05.30 | 23:51

6
г-да българи от дпс,вие сте поредните предатели,заради които си патим всички.не случайно сме били под робство 500 г ,точно такива като вас са предавали интересите на народа за шепа жълтици,такива като вас -чурбаджии, за да не им се развали рахътлъка са предавали българските революционери .вие с лекота се гъзурчите пред доган и му защитавате политиката пак заради няколко пачки валута,но забравяте едно,че ИМАТЕ ПОКОЛЕНИЕ СЛЕД ВАС ,И НЯМА НИКАКВИ ГАРАНЦИИ ,ЧЕ БЕДИТЕ КОИТО МОГАТ ДА НАСТЪПЯТ ОТ ТОВА ВИ ПРЕДАТЕЛСТВО НЯМА ДА ЗАСЕГНЕ И ВАШЕТО ПОКОЛИЕНИЕ.

2015.05.30 | 23:51

5
Дали в Щатите биха агитирали на Мексикански или Китайски или друг език? По вероятно никога няма да се случи това може да стане само в абсурдна България!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини