Местан: Пеевски ще разкрие с кой още се е срещал

  • 13 февруари 2014 08:39

  • 5369
  • 21
Местан: Пеевски ще разкрие с кой още се е срещал
© Булфото

Има много проблеми в сигурността  на българските граждани, които Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола трябва да решава. Този вот на недоверие беше грешка от страна на ГЕРБ. Но той беше положителен, защото гражданите успяха да видят две принципно различни концепции на действия. Това каза председателят на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в по БТВ.

Благодарение на стъпките, предприети от министъра на вътрешните работи се премахна усещането за полицейщина в държавата. Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола не се бърка в разследванията, за разлика от предходния министър, поясни Местан.

Назряващият скандал за срещите на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на показва, че ГЕРБ са замесени в задкулисието в държавата. Вероятно ще се окаже, че срещите им са били много повече от 40. Този факт е значим от гледна точка на профила на Цветанов и на Борисов. Той не е лидерът на опозицията, който има амбицията да се върне на власт. Тези действия са много укорими.

От какво естество са били срещите между Цветанов и Пеевски. Дали са били бизнес или лични тези срещи, интересува се Местан. Според него тогава, когато са се срещали, Пеевски не е бил политик, така че няма как да са били политически. "Пеевски не се е срещал само с Цветанов, нека стане ясно с кого още се е срещал".

Задкулисието се изразява в двуличието на ГЕРБ. Осем месеца организират бунтове срещу него като политическото зло, а сега става ясно, че са стояли зад широкия гръб на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Личните му контакти са нещо различни от политиката на ДПС, изтъкна Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Той разясни какво се крие зад термина "задкулисие". Това е ако аз имам среща с някого и публично заявявам, че се срещам с него, това не е задкулисие, но ако един министър-председател и един вицепремиер са се срещали с него, но отричат, лъжат - това е задкулисие. Аз призовавам Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на да се продължи да говори с кого се е срещал, призова Местан.

Съдебната система е компрометирана от лъжите на Цветанов. Няма нищо по-естествено министър на вътрешни работи и главен прокурор да се срещат. Дискредитиране е когато срещата им е организирана от трето лице. Тук Цветанов излъга, че Пеевски и Цацаров са влезли в кабинета му - това дискредитира съдебната система, смята председателят на ДПС.

Не вярвам на лъжите на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, той е доказан лъжец, патологичен. Проблемът "Цветанов" и недопустимата му намеса в съдебната власт вече накара и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да се разграничи от него. Цветанов и Борисов са двете страни на едно и също нещо, заяви Местан.

Завеждам дело срещу клеветите на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, подчерта Местан. Това се налага заради обвиненията му подслушване. Аз искам да защитя авторитета на институциите в България, а не за да защитя личната си чест. Поставянето му над службите е непростимия грях на ГЕРБ, подчерта Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Вчера попитах Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на с кой още се е срещал, но не ми сподели. Той сподели, че има намерени да сподели на по-късен етап тази информация, увери Местан.

Редакцията на уседналостта в новия Изборен кодекс е нарушаването на правата на българските граждани. Това е нарушаване на Конституцията. Ако трябва ще стигна до Страсбург заради този проблем. Ако не ни гарантират 12 места в Народното събрание ще го сметна за дискриминация и нарушаване на правата на членовете на ДПС. Тази битка ще е дълга, но ние ще я водим. Ние имаме задачата да укрепим държавата след разрухата при управлението на ГЕРБ, изтъкна Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. "Никой не може да мачка Конституцията".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5369 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар
N/A

2015.05.24 | 01:08

21
Смятайте какъв боклук е Пеевски щом срещите с него се считат за грях. Какво като държи медии - те не би ли трябвало да са обективни? Ако имаше малко акъл нямаше да се изтъква толкова с кого се бил срещал. То омаскаряването не е еднопосочно. Всъщност него не го интересува какъв имидж ще си създаде, те циганите и тютюноберачите питат само от кого да си вземат парите за вота.

2015.05.24 | 01:07

20
На Местан нещо му куца логиката. Нали Пеевски е прекрасен, чист човек и щеше да става шеф на ДАНС. Как това се връзва с обвинения в срещи с Цветанов. Или не е проблем да се срещат, или Пеевски не е този достоен човек, за който Местан го представяше.
TZATZAROV

2015.05.24 | 01:07

18
МЕСТАНА СЕ ПОЯВЯВА Ж СУТРЕШНИТЕ ПРЕДАВАНИЯ САМО КОГАТО ТРЯБВА ДА ЗАМАЖЕ ПОСТЪПКИТЕ НА НЯКОЙ КРАДЕЦ
oффф

2015.05.24 | 01:07

19
Той изобщо да не се показва ще е най-добре

2015.05.24 | 01:07

17
Местане,я кажи сега за Христо Бисеров??? Или типично по турски,все гледаме на комшията в двора.Вие не сте седнали да я оправяте тази държава,вие сте дошли да крадете и да създавате интриги!!!
от сарая

2015.05.24 | 01:07

16
А КОЙ ГО ИЗПРАЩАШЕ, МЕСТАНЕ?

2015.05.24 | 01:07

14
да му се Е....б....а мамата, защо някой по литик няма да се похвали с нещо което е направен, а само клепа с лайна другите. Баси нещастниците
offffff

2015.05.24 | 01:07

15
Хвалят се - с нов изборен кодекс, с братска дружба с Ким Чен Ун , с Янукович.
Rossko

2015.05.24 | 01:06

13
Пеевски по-добре да разкрие кой обира старите хора по селата,ще е много по-полезно!!!
Пародия

2015.05.24 | 01:06

12
Местане , дали с теб се е срещал кажи. Напрово си живеехте заедно , това означава ли че трябва и ти да се махнеш от политическата сцена. Смешно е да опрекваш другите , че били се срещали с Делян , а той да е седял до теб в народното събрание.

2015.05.24 | 01:06

11
Трябва много ясно да се осъзнае, че всичко това е едно голямо признание за престъпното съдържание на личността и действията на лицето Пеевски. Щом самото извършване на среща с него може да дискредитира един политик и да го извади автоматично от редиците на надеждните, правете си сметка за какви стратегии, сплетни и кроежи става въпрос. И то за такива, които те си ги знаят и сега сами си ги изобличават, изобличавайки противниците си. Гледайте, гледайте, само гледайте!

2015.05.24 | 01:06

10
Лютви Мaнгaл e пoлyчил инcтpyкции oт CoПoлa дa ce диcтaнциpa oт Cвинятa. Мaзнaтa ypoдливa cвиня нaбyтaнa oщe нa вpeмeтo в ДПC- дъщepнaтa нa БКП ce пpeвъщa в пacив.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини