Бареков с два въпроса към Борисов и Плевнелиев

Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва написа отворено писмо до президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, както и до председателя на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, председателя на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, председателя на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, председателя на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, председателя на СДС Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва, председателя на ДБГ Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, председателя на НПСД Корман Исмаилов, председателя на ВМРО Красимир Каракачанов, председателя на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, председателя на АБВ Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и председателя на АТАКА Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Той се обръща към тях с два въпроса, които по думите му, ги касаят пряко:

"Всеки от Вас е приел за свой дълг и призвание да работи за България, като заема държавен пост в Министерски съвет, в Народното събрание или в държавната администрация. Вие печелите доверието на обществото, като защитавате законите на Република България и проповядвате, че постигате промяна за българския народ, като премахнете статуквото, не участвате в задкулисието и се борите срещу олигархичната мафия", пише евродепутатът.

От значение за справедливостта, гражданските устои и чистотата на намеренията Ви са отговорите на следните въпроси:

1. Защо не заявявате позиция, не противодействате и не взимате мерки срещу наглата и безскрупулна кражба на цяла парламентарна група от страна на енергийния олигарх Христо Ковачки? Защо толерирате тази бизнес група, която очевидно защитава частни интереси и подкрепя всички задкулисни сделки на отделни министри и депутати от сегашната управляваща коалиция? Защо узаконихте властта на един олигарх, като мълчаливо гледахте как изкупува народни избраници, за да спаси търгашката си кожа и за да продължи да се гаври с бедния и тежък начин на живот на 30 000 български миньорски семейства?

2. Защо не взимате отношение и защо не си давате сметка, че всяка една от партиите, на които сте начело, може да я застигне съдбата на ПП "България без цензура", като бъде заплашена от отнемане на държавната й субсидия? Не виждате ли, че с институционално действие или бездействие може да бъде унищожена единствената опозиционна българска партия, чиито "грях" е, че отказа да бъде част от статуквото и да влиза в сделки, за да й бъдат дадени държавни постове? Не си ли давате сметка, че Сметната палата, чиито състав избрахте Вие, в момента се превръща в гилотина за партията, която само за една година привлече 500 000 избиратели, събра общо 17% на два поредни вота и изкара двуцифрен резултат едва на първите избори, на които се яви?

Отговорите на моите лесни въпроси ще определят вас и организациите или администрациите, които ръководите за това дали говорите истината, дали сте част от статуквото и дали служите на олигархията.

Мълчанието по тези теми ще Ви бетонира като виновници за несправедливата мизерия, в която живеят българските граждани, въпреки че са част от Европейския съюз и въпреки че всеки път гласуват за Вас срещу обещания за градежи, висок стандарт на живот, реформи, патриотизъм, социална справедливост и етнически мир. Аз ще продължа да отговарям на тези въпроси, но единодушната роля, която ми отреждате, съмнително прилича на съглашение срещу истинските демократични ценности и правото на свобода, пише още лидерът на България без цензура.

Коментари

 1. 2016.02.29 | 08:46
  Не го разбрах твърде,на английски ли говори?
 2. 2015.12.10 | 19:17
  za KO reveh maina ? zastani srehto ogledaloto pogovori si s nego vcupi go i do tam VSICKO SVARHI BARDAKO V V V V V znaeh koi si znaeh za kogo se borih TE NE ZNAEHA CE SI GOLIAMO LAINO . nemoi reva B A R D A K O V ,
 3. 2015.12.10 | 19:17
  I TOYA MRASEN I DOLEN BOKLUK LAYA,LAYA DO KATO ZAHAPA KOKALA V BRUKSEL I DA VZEMA EVRO6DEPUTATSKA ZAPLLATA, ASEGA BALGARITE DA GO DUHAT bate BOIKO!
 4. 2015.12.10 | 19:16
  Е, що така, още млад, зелен, си изгърмя патроните ??? От АЛЧНОСТ ??? Не се кахъри, по тоз път си тръгнал след Учителите си и ще ги задминеш даже. Занаята, цял живот се учи, ама не чИтеш, вземи си КОЗА НОСТРА например, да я дочИтеш, да станеш като Батковците.
 5. 2015.09.03 | 07:08
  Братя сидерасти САМО ФАКТИ , нима забравихте че Волен Сидеров е бил главен редактор на синия Вестник ..Демокрация..? Нима забравихте че Волен Сидеров е бил член на СДС? Нима забравихте че, като главен редактор на вестник ..Демокрация.., обясняваше как трябва да бъдат изпратени в Кувейт Български войски за да помагат на братята Американци? Нима забравихте че Волен Сидеров тогава се възмущаваше че Желю Желев не бил голям демократ? Нима забравихте как пък след това Волен започна да говори против НАТО? Нима забравихте че Волен Сидеров като главен редактор тогава обясняваше , как националистите нямат място в България, те трябвало да отидат в Турция и Гърция, обясняваше че там имало национализъм, в България щяло да има демокрация? Нима забравихте думите на Волен Сидеров като главен редактор на ..Демокрация.. че, най-мъдрия политик се нарича Ахмед Доган, а националистите са едни мръсни и потни хора? Всеки който иска да провери думите ми, можеда го направи. Вестник Демокрация го има в Библиотеките, всеки може да го провери. За заключение братя сидерасти, да не забравите да се кланяте на телезвизията на Аллах, АлфаТВ.САМО ФАКТИ!
 6. 2015.09.03 | 07:08
  Стигнах до извода, че българите сме изключително прост и нагъл народ. Защо не ни броят в Европа? Европейците са го разбрали преди нас.Да искаш да плуваш в мизерия, когато някой ти предлага да извади поне главата ти над лайната? Да забравиш какво е било допреди 5 месеца? Да забравиш, че лакеите на петата колона са искали (и почти успяха) да те сложат в краката на джуджето с имперски мераци? Да забравиш 11 млрд. дълг, за който могат да направят отчет само за един? Да забравиш тройния шлем? Да забравиш полицейското беззаконие срещу мирните протестиращи? Да забравиш командированите на границата мизерстващи? Да забравиш откраднатото? Да забравиш, че искаха да ти затворят устата с нови закони? Да забравиш удавените от миналата година? Да забравиш пееФ? Да забравиш белия автобус? ... Ми, щом си забравил всичко това, и като идиот обвиняваш тези, които искат поне нещо малко да направят за теб, значи не заслужаваш никакво уважение! Жалко. българино. САМО ФАКТИ!
 7. 2015.09.03 | 07:07
  САМО ФАКТИ ! Волен Сидеров като главен редактор на вестник Демокрация : “Съветската армия е страж на мира” - тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на “леген.дарната Червена армия”. Не знам друга страна да е възпявала така ок.уп.ат.oра си и да му е издигала ме.га.ло.ма.нс.ки паметници, по-високи от ТВ кула. България го е правила. Гнусотата на голямата демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство, хората не са узнавали. Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде “Страж на робството до разпадане на империята”. За мен утешително и радостно е, че ще доживея това време. Както е радостно разтурването на Варшавския договор. Слава Богу, никой няма да ме защитава от “враговете на социализма”. САМО ФАКТИ!
 8. 2015.08.23 | 13:27
  За 25 години Волен Сидеров смени професия, партия, политически убеждения, геополитическа ориент.ация, футболен отбор, жена, любов.............Аз имам големи съмнения и за пола?
 9. 2015.08.23 | 13:26
  И тъй като сидерастката пачавретина Волен Сидеров не се показва по никакви телевизии и радиа, освен по телевизията на Аллах, Алфа ТВ, реших да драсна тук, защото Волен Сидероглу-паша, се изгуби като Рублата!Салям Алейкум братя сидерсти, да не забравите да гласувате за АТАКА, защото сме про-Руски и про-Турски националисти УНИКАЛНИ КОМУНИСТИ. Защото като гласувате за нас ще има втора АЕЦ Белене, за която ние като нация ще плащаме милиарди неустойки на братска Русия! Защото ако сме на власт ще има Южен поток, за който пак ще плащаме милиарди ако не бъде направен в полза не на България, а на русия! Братя сидерасти гласувайте за нас от АТАКА ако искате ДПС да управлява, все пак наш ибрик Волен е със Местан, затова и Путин е със Ердоган! Анадъно?!
 10. 2015.04.26 | 00:28
  За кокошка няма прошка,............
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Трябва ли да се въведе задължителна предучилищна подготовка за 4-годишните?

Трябва ли да се въведе задължителна предучилищна подготовка за 4-годишните?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.