Корман Исмаилов: Орхан Исмаилов има безупречни квалификации (видео)

  • 19 ноември 2014 10:51

  • 2434
  • 5
Корман Исмаилов: Орхан Исмаилов има безупречни квалификации (видео)
©

В кулоарите на парламента Корман Исмаилов заяви, че очаква още подкрепа и от други политически сили, във връзка с назначаването на Орхан Исмаилов за заместник-министър на отбраната, предаде репортер на Novini.bg.

Това е един качествен и безупречен специалист, каза още депутатът от Реформаторския блок. ДПС се намира в политическа изолация. Те търсят начин да се върнат на политическата сцена, но намесата им в случая беше адекватна, коментира Исмаилов декларацията прочетена от ДПС в пленарна зала.

Орхан Исмаилов не е членувал в ДПС. Ние не сме партия, която прави компромиси, отговори на въпрос Корман Исмаилов за оттеглянето на кандидатурата. Защо да се оттегля, след като има всички безупречни квалификации, допълни той и разкри, че е посъветвал Орхан Исмаилов да съди Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 заради изказванията му, че НПСД са протурска партия.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2434 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Ефрейтор Гого

2014.11.29 | 09:58

5
И ,какво излиза ,във България ,няма достойни военни ,на който да се повери ,тоя пост ! По,голяма обида ,от това пропаднало правителство ,спрямо военни и малобройната ни армия - 25 години -не е имало !

2014.11.20 | 10:36

4
И какви са му квалификациите. Колко разбира от военно дело и т.н. Тук си проличава, че тази фракция е ТРОЯНСКИ КОН на ДПС в Реформаторския блок. Целта е оцепване на гласове и сваляне на правителството и от там криза в държавата. Затова тази фракцийка е по добре да не се напъва за влизане в управлението на държавата. Когато в турския парламент влезе българин християнин да участва в управлението на Турция тогава и тука. Стига сме ви търпяли. Нарушен е чл. 11 от Конституцията.
Дудук Ибриков

2014.11.20 | 10:36

3
Корман, Орхан, Азис и какви ли не боклуци! Леле майко мила ако това пешлеме е човекът с опит за зам-министър на отбраната, то по-добре да бяха сложили Лили Иванова!!!
ха ха

2014.11.19 | 17:58

2
Как този "качествен и безупречен специалист" стана доцент без да е заемал академична длъжност дори един час и от кого са преценени тези "безупречни квалификации"?

2014.11.19 | 17:25

1
Ще има разделение на народа във България като ще се раздели ислямския от територията на страната като несъвместим и неотговарящ на изискванията на Европейските ценности и заминаването им е неизбежно,за да се спестят мъките им по-нашата родина България!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини