Менда Стоянова поема финансите, Атанасов - полицаите

  • 06 ноември 2014 06:47

  • 4360
  • 3
Менда Стоянова поема финансите, Атанасов - полицаите
©

Една от главните преговарящи от екипа на ГЕРБ и спец по финансовите въпроси - Менда Стоянова, ще оглави комисията по бюджет и финанси в парламента, научи "Стандарт".

Бившият областен управител на София Данаил Кирилов от партията на Генерала пък ще се занимава с правните въпроси. ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров ще бъде предложението на Реформаторския блок за шеф на комисията по вътрешна сигурност. На Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и ще бъде поверена социалната комисия. Корман Исмаилов пък най-вероятно ще стане заместник на председателя на комисията по отбрана, за чийто шеф се спрягат имената на Пламен Манушев и Валентин Радев от ГЕРБ. Образователната комисия най-вероятно ще оглави Милена Дамянова от ГЕРБ.

Все още не е ясно дали Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, от ГЕРБ или колежката й Даниела Дариткова ще поемат управлението на здравната комисия в парламента. Предполага се, че околната среда и водите ще бъдат поверени на Найден Зеленогорски. За земеделската се спряга името на Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в от Реформаторския блок, а за външна комисия - на Борислав Великов. За шеф на икономическата комисия първоначално бе съобщено името на Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на. Заради факта, че икономическото ведомство ще се повери на Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва обаче най-вероятно комисията ще оглави представител на ГЕРБ.

Никой от реформаторите и хората на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обаче не се ангажира да съобщи дали на депутати от БСП, ДПС, БДЦ и "Атака" ще бъдат поверени комисии или пък техни представители ще бъдат поканени за зам.-шефове.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4360 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.11.06 | 12:36

3
ами десито атанасова ?????

2014.11.06 | 12:36

2
Браво ГЕРБ, започвайте работа!
БОЗДУГАН -- ОТРЕПКА ОТ АТАКА

2014.11.06 | 12:36

1
На сидерастите дайте комисията за контрол и преброяване на лудите в България -- само за това стават тези тъпоъгълници !!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини