Зеленогорски призна: Предлагаме 4-5 кандидатури за министри, МВР е приоритет за РБ

  • 04 ноември 2014 08:30

  • 3957
  • 13
Зеленогорски призна: Предлагаме 4-5 кандидатури за министри, МВР е приоритет за РБ
©

Не влизам в списъка с министри от РБ. Прецених, че е по-добре да остана да работя в парламента. Днес ще внесем нашите предложение. Все още ги доуточняваме. Спекулациите в медиите се разминават доста с нашите предложения.

Това каза в сутрешния блок на БНТ Найден Зеленогорски от Реформаторския блок. За нас участието в правителството е преди всичко отговорност, а не министерски постове. Не е важно колко министерски кресла ще имаме. Вярвайте ми, че можем да предложим подходящи лица за всички министерства. Все пак ГЕРБ са първа политическа сила и ние се съобразяваме с това. Ще предложим 4-5 кандидатури за министри, призна Зеленогорски.

Съдебната реформа ще я има. За нас това е най-важното. Не мога да влизам в конкретика за имена и министерства. Ние сме отговорна политическа сила и ще направим така, че в България да има стабилно управление, но и реформи. Спекулация е новината, че ще ставам министър на регионалното развитие. Имаме хора, които могат да се справят с всички министерски постове, ако един ден станем първа политическа сила. Мога да кажа, че сферите, за които предлагаме министри, са тези, които се нуждаят от най-много реформиране. Хората сами могат да си направят изводите. Надявам се, че днес до обяд ще сме внесли нашите предложения, разкри Зеленогорски.

В блока сме постигнали пълно съгласие за кандидатурите, които ще предложим. Ако ние сме първа политическа сила, ако мандата за съставяне на правителство стигне до нас по някаква причина, тогава ще предложим наш кандидат за министър-председател. Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и ще е една от опциите. ГЕРБ са първа политическа сила и те трябва да понесат отговорността за това. Темата за Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и премиерския пост отдавна е изчистена, добави още Зеленогорски.

Ще настояваме за разделяне на министерството на икономиката, енергетиката и туризма. Според мен е наложително да се създаде и министерство на спорта. Към този момент не сме обсъждали варианта да имаме министри без портфейл. Тепърва ще обсъждаме и темата за вицепремиерите. Генерал Атанас Атанасов би се справил безупречно като шеф в МВР. Вътрешното министерство е приоритет за РБ, призна бившият кмет на Плевен. В служебното правителство имаше министри, които се справиха безупречно. Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския беше сред тях. Право на мандатоносителя е да прецени дали ще покани някой от служебните министри да продължат да работят. Не искам да обсъждам конкретни имена, защото ще бъде спекулативно, категоричен беше Зеленогорски.

Няма да участваме в управление, което е подкрепено по някакъв начин от ДПС или БСП. Това сме го заявявали многократно. Няма да участваме и в управление, което има някаква задкулисна подкрепа. Темата Корман Исмаилов-Патриотичен фронт е изчистена, завърши Зеленогорски.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3957 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
69

2014.11.04 | 20:59

13
Наистина си отговаря на иметето ЗЕЛЕНогорски,който съсипа град Плевен сега е тръгнал да ни представя правителство от кол и въже (некомпетентни алчни и гладни) ,което ще досъсипе България.С 4% на избори а с претенции като ,че ли са спечелили 100%Нагли по нагли най нагли РБ На следващите избори за тях ще са0% УУУУУУУУУУУ Долу РБ МАФИОТИ!

2014.11.04 | 20:59

12
ТИКВАТАААААА ! ТИКВАТА е виновна ! Тази идиотомутра е виновна ! Прокълнат е от ГОСПОД ! Носи само беди , нещастия и смърт на народа ! В затвора тоя непрокопсаник !

2014.11.04 | 19:28

11
Ген. Атанасов известен като гнома би се справил безупречно като пациент на Карлуковската лудница.

2014.11.04 | 19:28

10
Абсолютни некадърници

2014.11.04 | 19:28

9
БОЙКО, ОТИВАМЕ НА ИЗБОРИ СЕГА ИЛИ СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА. РБ НЯМА ДА ВЗЕМЕ И 4%

2014.11.04 | 19:27

6
Давай Бойко на избори незабавно ! Ще поправим грешката , че гласувахме за ТИКВА ПРОСТА , а не за АТАКА и ВОЛЕН СИДЕРОВ !

2014.11.04 | 19:28

8
РЕФОРМАТОРИТЕ СА АНТИЕВРОПЕЙЦИ И АНТИБЪЛГАРИ!
УЪ

2014.11.04 | 19:27

7
АБЕ, РиФОРМАТОРИ, ЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ ДА СЕ ГРЪМНЕТЕ, НАХАЛНИЦИ.
Бойко Борисов е педераст!

2014.11.04 | 19:27

5
Най-хубавата новина е, че Боко Тиквата НИКОГА повече НЯМА да има мнозинство за правителство! Стабилно правителство може да има само ако наркобарона Боко Тиквата влезе в затвора!
Бойко Борисов е педераст!

2014.11.04 | 19:27

4
Боко Тиквата е създаден за да се гаврим с него! Няма друг политик с който българите да са се гаврили толкова!
Бойко Борисов е педераст!

2014.11.04 | 15:08

3
ГЕРБ досега нито веднъж не са печелили избори! Всичко е било фалшификации и купуване на гласове! Тиквата е бил незаконно избран и е престъпник!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини