Лукарски: Орешарски чака марсианците да го подкрепят

  • 26 юни 2014 17:51

  • 2580
  • 3
Лукарски: Орешарски чака марсианците да го подкрепят
©

Преди всичко искам да обърна внимание, че винаги, когато БСП е на власт, управлението й завършва с банкова криза и фалит на държавата. Не може политическа регулация да оказва икономически натиск, какъвто наблюдаваме в момента. Това каза лидерът на СДС и част от Реформаторския блок Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва в предаването "Лице в лице" по БТВ.

В момента наблюдаваме безпрецедентен случай на намеса на държавата в работата на съда и прокуратурата. Главна прокуратура се използва като маша. Смятаме, че ДАНС трябва да се намеси. Така Лукарски коментира решението на ВСС да не избере Веселин Пенгезов за председател на Софийския апелативен съд. Пенгезов беше категоричен, че зад това решение стои намесата на депутата Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и пускането на свобода на нападателя на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от Октай Енимехмедов.

Според лидерът на СДС нарушаването на финансовата стабилност в страната води до застрашаване на националната сигурност. Разклащат се устоите на държавата. Лидерите на БСП и ДПС са основните виновници за ситуацията в страната. Лукарски е убеден, че ДАНС трябва незабавно да започнат разследване.

Той коментира и политическата ситуация в страната. Според Лукарски е невиждано нахалство да няма парламент, да няма правителство, а в същото време да нямаме и оставка на правителството. "Нямаме подкрепа от нито една парламентарна сила, но няма и оставка на правителството. Не знам какво чака Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, след като никой не го подкрепя. Може би чака марсианците да го подкрепят. Само "Атака" подкрепя правителството в момента", обяви Лукарски.

Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва обяви, че сме свидетели на приемане на закони в последния момент. "Налице е начина, по който се прокара закона за МВР, партизански назначения текат в момента на всички нива. Апелираме за едни честни избори, а в същото време текат безумни назначения в цялата страна. Ние ще разчитаме на тези хора да осигурят честни избори. Това е подготовка за мащабен грабеж", убеден е лидерът на СДС.

Помолен да коментира призива на лидера на "България без цензура" Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва за преговори за коалиция, Лукарски коментира така: "Моите уважения към добрия резултат на ББЦ, но той не ги поставя в положение да правят планове с кой да правят коалиция. Това е несериозно и няма да сядаме да решаваме такава коалиция. Народът е този, който ще определи какви ще бъдат коалициите", завърши той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2580 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Куроcана Кинкйо

2014.06.27 | 07:09

3
Bидехме Bи и Bаc,наcрахте cе и Bие.
ГЕНЕРАЛ БОРИСОВ

2014.06.27 | 06:49

1
ДАВАМ НАГРАДА НА ТОЗИ КОЙТО МИ ДОНЕСЕ АНОСА НА сидеруглу
lyubo angelov

2014.06.27 | 06:49

2
za dve parcheta pica go imash

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини