Социолог: Отцепването от БСП ще е краят за Първанов

  • 13 януари 2014 08:26

  • 3620
  • 9
Социолог: Отцепването от БСП ще е краят за Първанов
©

Няма конспирация, няма рестарт. Това са хора, които никога не са си променяли принципите си. Декларацията срещу поведението на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа беше реакция на това, че нямаше реакция на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и ДПС. Това каза режисьорът и член на БСП Нидал Алгафари по БТВ. "Нямаше големи политически избори, които Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в е загубил за разлика от Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Това отцепване в БСП не е изненада. Това е борба във върховете на БСП. Всичко ще стане ясно на изборите. Г-н Първанов, който е силен български политик стъпва на много тънък лед, за което се изисква техника. Неговите основни критики са към ръководството на БСП. Имаме ситуация в страната, в която Станишев загуби от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, но и спечели срещу него. Важно е какво мислят симпатизантите на БСП. Той премахна най-голямата опасност за тях в лицето на ГЕРБ. Това каза социологът Кънчо Стойчев по БТВ.

"Приемете го като допълнение към БСП, а не като отцепване", смята Алгафари.

"Има значима периферия, която не харесва настоящото управление. Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска ще бъде лидер на евроизборите от алтернативна листа. Напрежение има, ако Първанов тръгне да цепи БСП той ще загуби. Влиза се в етап на лидерска листа. БСП е бойна партия , нея са я разстрелвали и тя е разстрелвала", заяви Стойчев.

"В БСП има много голяма периферия, която не одобрява политиката на ръководството. Всички, които не могат да намерят алтернатива ще гласуват за това ядро АБВ", смята Алгафари. "Цялата тънкост е дали Първанов ще се окаже опозиция или излизане от рамките на БСП. Това зависи от двете страни в партията. В момента голяма част от хората в лятото пространство са недоволни от политиката на Станишев. Той зароби партията в личната си битка с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Станишев допусна грешка, коалирайки се заедно с ДПС и "Атака".

"Станишев демонстрира невероятни качества, могат да се правят и забележки. В зависимост от това какви средства са използвани в тази битка и той използва такива. Станишев победи Борисов и това трябва да е ясно на хората. Няма как да се биеш с прасе и да не се изцапаш, защото битката се води в кочината", смята Кънчо Стойчев. "Изострят се противоречията в лято, но това ще го заздрави. Спорът би могъл да има и позитивен ефект за България. Отделилото се малцинство няма да има светло бъдеще".

Според Алгафари БСП не е социалистическа партия и няма човек вътре в нея, който да обясни значението на тази дума.

"Трудно ми е да си помисля, че Първанов би тръгнал по линията на разцеплението, защото това ще е краят. Аз не виждам подобни намерения. Възможно е и примирие", завърши социологът.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3620 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2015.07.05 | 00:48

9
ТОЗИ КАКВОТО Е КАЗАЛ НИЩО НЕ Е СТАНАЛО
Ха ха

2015.07.05 | 00:48

8
...казал Кънчо Стойчев - червения!? ха ха ха!!!

2015.07.05 | 00:48

7
Социолог: Отцепването от БСП ще е краят за Първанов А ИСТИНАТА Е Отцепването от БСП на Първанов ще е краят БСП

2015.07.04 | 19:10

1
Кажи го още по разбрано за чугунените глави,гласуващи за главния шаман Сергей и другия шаман Кънчо.А ТО Е;Нищо,че Сергей ''спечели'' от Бойко,за последния гласуваха повече.Уж управлява БСП,а има яка прегръдка с ДПС.Кънчо е много червен и винаги до Сергей.Но АЛГАФАРИ винаги е критикувал шефа на ПЕС,за разлика от ''мекия и остъпващ '' Кадиев.С ЕДНА ДУМА-ПЪРВАНОВ ОСТАВА НАЙ ДОБРИЯТ ПОЛИТИК,а хора като Калфин,ЕВ.Кирилов,Йотова,Янаки и Алгафари имат по достойно поведение,не лягат пред ДОГАН.Това си е разцепване на мисленето на интелигентните от чугунените глави в БСП.
обективно

2015.07.05 | 00:47

6
Отцепването от БСП ще е краят за СТАНИШЕВ!!!
4ERVENDOMAT

2015.07.05 | 00:47

5
BOLIMACURA ZA BSP NA KLADATA
IVAN

2015.07.05 | 00:47

4
KUUUUN4OOOO KU.40,PAK NE POZNA.
БОЗДУГАН

2015.07.04 | 19:10

3
Стана, стана! Стана много богат! Докато лъже с "опорни точки", стана безумно богат!
ГЕЙМУТРА

2015.07.04 | 19:10

2
БРАВО !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини