Плътен кордон охранява сградата на Президентството (обновена)

  • 20 ноември 2013 13:55

  • 1904
  • 2
Плътен кордон охранява сградата на Президентството (обновена)
©

Участниците в Консултативния съвет по национална сигурност започнаха да пристигат в сградата на Президентството. Плътен кордон от полицаи и жандермеристи охраняват пристигащите полицаи, предаде репортер на Novini.bg.

Пръв дойде шефа на ДАНС Владимир ПисанчевВладимир Писанчев Владимир Писанчев е роден през 1963 г. в град София. Магистър е от СУ „Св. Климент. Малко след него от колите си слязоха Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, последвани от Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. В сградата на Президентството влезе и Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, който дойде пеша от Министерски съвет. Министърът на отбраната Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен също вече е в сградата, последван от Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в.

Привърженици на движението "България без цензура" освиркват политиците и скандират "оставка". Начело на протеста е Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва.

Лидерът на Атака Волен Сидеров влезе през централния вход на сградата на Президентството и се срещна отпред с Бареков.

Лидерът на "България без цензура" му предаде исканията съм към държавният глава Росен Плевнелиев. Националисти ги взе и заяви, е КСНС има ясни правила и ако президентът реши - може да покани Бареков. Те заявиха, че не обсъждат политически проекти в момента.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1904 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Мнение

2013.11.20 | 17:02

2
Оставка !!! А после какво ? Ранобудното бъдеще на България се осра изцяло !

2013.11.20 | 16:09

1
Какво после- избори!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини