Емануил Йорданов: Политическият диалог липсва, а проблемът с бежанците е тежък

  • 20 ноември 2013 17:30

  • 1554
  • 1
Емануил Йорданов: Политическият диалог липсва, а проблемът с бежанците е тежък
©

Бежанците са проблем, в чийто генезис седи не едно или две правителства. Това заяви Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, бивш вътрешен министър, в предаването Лице в лице. 

По думите му КСНС е безобразно закъснял. Петков бе категоричен, че ксенофобията също е съществен проблем, на който трябва да се сложи точка. 

Безкрайно съм изненадан и от докладите на ДАНС и на МВР. Те трябва да предшестват ситуацията, а не обратното. Това, която виждам аз е безхаберие. Когато обществото вижда, че държавата не може да се справи с едни нахлуващи чужди граждани, е естествено обществото да се уплаши, заяви Димо Гяуров, бивш шеф на службите.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в се включи и заяви, че има липсва диалог в обществото. Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола заяви, че е започнало създаването на едни групи от български граждани, които се мразят. Държавата през последните 2 години се държи неадекватно, коментира още той.

 Емануил Йорданов, който също е бивш вътрешен министър, заяви, че проблемът с нелегалните емигранти е много по-тежък. Много малка част от хората, които влизат в България ще се окажат бежанци, смята още той. По думите му в момента в парламента се вижда един бридж белот и политическият диалог изцяло липсва.

Гяуров заяви, че вече е късно да се предотвратява каквото и да е. Единственото нещо, което може да направи властта е да минимизира последствията, смята той. По думите му в българските служби  цари тотално безхаберие. Не може един чужд гражданин да се мота само с една бележка, трябва да бъде ограничен в движението си. Има погазване на закона, няма капацитет да се върши работа навреме, смята още той.

Петков заяви, че се притеснява, че Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното няма да направи редица важни изводи от КСНС.

Последвайте канала на

1554 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
jkst

2013.11.20 | 20:03

1
Браво! Много удачно сте го прекръстили тоя на снимката, риза може и да не му купувате, стига са му хонорарите от медийните му изяви.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини