Сидеров към опозицията: Не мога да подкрепя хора, разсипали България

  • 25 юли 2011 14:19

  • 1295
  • 4
Сидеров към опозицията: Не мога да подкрепя хора, разсипали България
© Булфото

Това заяви в парламента по време на дебатите по вота на недоверие лидерът на „Атака“ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Вотът е срещу кабинета като цяло, макар че мотивите за него са в сферата на вътрешната сигурност. Ако вотът бъде успешен, ще падне цялото правителство, а не само ръководството на МВР, допълни той.

Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на много ясно каза, че не искат падане на кабинета, но застават зад вота. Това за мен е раздвояване на политическото съзнание, посочи Сидеров.

Дотук не чух готовност от страна на опозицията да управлява и визия как да се случи това. Когато искаш смяна на управлението, трябва да предложиш алтернатива. Не виждам предложен модел на управление от никоя от партиите, внесли вота на недоверие, заяви той.

Никой от инициаторите на вота не се е обърнал към „Атака“ за нейното отношение, затова нямат право да говорят за позицията на партията ни, уточни лидерът на „Атака“.

Първият подпис под вота на недоверие е на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, въпреки че той не присъства в залата, каза той. Сидеров попита реторично симпатизантите на „Атака“ дали биха подкрепили това националистите да застанат зад „човека, виновен за турцизацията и разсипията на България“.

Следващият подпис под вота е на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, след него на Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Не знам какво оръжие трябва да има подпряно на челото ми, за да подкрепя човек като Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, който използваше цялата държавна машина за натиск над опонентите си, категоричен бе лидерът на „Атака“.

Зад тези хора не мога да застана посмъртно, ето защо ще гласувам срещу този вот – защото той е внесен от хора, които са доказали, че работят срещу интересите на България, каза още Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1295 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
мда

2011.07.31 | 13:42

4
волен е прав трябва някой с визия от какво се нуждае народа и как да се постигне това прав е че ДПС и БСП разсипаха държавата но не е и прав да подкрепя герб най-малкото трябва да се махне цоко и да се прекратят репресиите срещу народа а парите от спряната полицейщина да идат за образование и здравеопазване
Иван

2011.07.31 | 13:41

3
Единственото което Сидеров може е да произвежда скандали. С тях привлича комплексарите, набрали много агресия и незнаещи къде да я насочат.Благодарение на тях пък Сидеров стои в парламента и си прави далаверите- вуйчото на Капка, Димитър и т.н.
отговор на № 2

2011.07.28 | 10:36

2
Щом по такъв елементарен и уличен начин си обеснявате кой бил разсипал държавата- давайте и подкрепяйте и АТАКА и ГЕРБ те ще ти подобрят стандарта на живота - чакай след 100 години......
Evgeni

2011.07.25 | 20:42

1
i ako se mahne Boiko koi mi kaji "MDA" 6te upravlqva.Vseki si znai negovoto,edin pyt nikoi ne se sadarja da vidim kak 6te prodalji 2-i mandat.protiv bsp i dps sam i ne vijdam byde6te ot drugite partii.Podkrepqm Boiko i se nadqvam poleka poleka ne6tata da se opravqt.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини