Христо Бисеров: МВР държи рекорд по бюджет

  • 25 юли 2011 13:25

  • 1214
  • 5
Христо Бисеров: МВР държи рекорд по бюджет
© Интернет

Системите за сигурност имат обратна връзка с бюджета, допълни той и даде пример с 2010 г.:

„1 млрд. 530 млн. лв. са разходите на МВР и 220 млн. лв. от тази сума са разходи за инструмента Шенген, но оставащите са абсолютен рекорд по похарчени средства за МВР. Бюджетът на МВР държи рекорд по бюджет на МВР за ползвани средства“.

Бюджетът на МВР е по-голям, отколкото този за образование, категоричен беше Бисеров.

„Горко й на тази страна, която дава повече пари за сигурност, отколкото за образование“.

По отношение на контрабандата депутатът от ДПС каза, че е достигнала огромни размери.

Сумарният ефект за страната, че не противодействахте на контрабандата, е по-голям от себестойността на обещаните за изграждане от вас магистрали, заключи Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент.

Последвайте канала на

1214 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Елизабет

2011.09.09 | 23:06

5
И тая лопата къде ли не мете.Беше гл.секретар на СДС , а сега е турчин ,нали е от Хасково.Изрина се и дойде в София на ул. Иван Асен.

2011.09.09 | 23:02

4
Този наглец смята че сме забравили неговият палат дето го даваха по телевизията и не можа да каже как се купува такъв палат в престижеН квартал на София.Сега взел да иска сметка на сегашните управници.Първо ти си продажник бе господине!!! Ти К.Костадинов,Н.Цонев дето сте готови да продадете и майка си за пари.Нали беше гл.секретар на Костов ,защо те изгониха от там,така беше и с Цонев и сега е толкова нагъл Той наглецът дето е участвал в какви ли не схеми сега с какъв тон иска сметка от Цветанов..на това се казва КОМУНИСТИЧЕСКА НАГЛОСТ!!
234

2011.07.25 | 21:14

3
А нима не е така?Държавата ни се е превърнала в ЕООД,което упорито върви към фалит.
Николова

2011.07.25 | 15:44

2
Аз следя политическият живот от 50 г. и съм наясно с всички политици и тяхните мераци защото съм на доста години и съм смаяна от изказвания на доста политици в парламента дето бяха подсъдими за доходи с неясен произход като Бисеров,Цонев и тези които не се изказват но обществото ги познава като Доган,Местан,Първанов и се правят на много компетентни но питаме в какво освен в далавери... Срамота ,безморално отношение и поговорка в действие "Крадецът вика дръжте крадеца!"

2011.07.25 | 15:42

1
А бе егати и разбойниците, то червените ги наплодиха и нароиха на "кръгове", на "квадрати", повече от даскалите. И сега по малко средсва за сигурността, та да си крадат и мародерстват, безнаказано. Тоя научил ли си е урока? Природно тъп ли е?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини