Таксиметровите шофьори започват безсрочен протест

  • 20 май 2024 06:50

  • 2734
  • 5
Таксиметровите шофьори започват безсрочен протест
© pixabay

Недоволството на бранша на шофьорите на таксита в София започва още днес. То започна миналата седмица с автошествие, но от днес протестът им става безсрочен и ще обхване всички 131-а таксиметрови стоянки на територията на столицата.

Причината е, че кметът Васил Терзиев не е отговорил на исканията им нито за среща, нито за връщане на закритите таксиметрови стоянки по бул. „Патриарх Евтимий“. До премахването им се стигна заради новата организация на движението в центъра на София. От браншовия синдикат обясниха, че в знак на протест ще бъдат върнати всички премахнати табели на стоянки, а такситата ще могат да спират на всяка от тези локации, дори и да са премахнати от кметството.

Кметът Васил Терзиев: Протестите на таксиметрови шофьори са неоснователни

Последвайте канала на

Калина Христова
2734 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.05.25 | 05:55

5
❤️ Г­о­­­р­е­щ­и­­­ ­­м­­­о­­­м­и­ч­е­­­т­а­ ­­в­­и­­ ­­о­­ч­­а­к­­в­­­а­­т ­-­ X­­­1­­8­.­­­F­­­U­N
Васко ухото

2024.05.20 | 08:09

4
Отивам си!!
Z Z Z Z Z

2024.05.20 | 07:55

3
Нещо за малкия пепи, убит от Костов няма ли да чуем?

2024.05.20 | 07:14

2
Бакшиши скапани. Станете строители ,има нужда от работници...

2024.05.20 | 06:53

1
Създава се новият световен ред...света срещу паразитите и зелената шума...квот било - било Хамбургероядците остават с двете си колонии - Германия и Япония...старческите домове и посмешищата Англия и Франция - едната с кастрата Макарончо...другата с цигането... едната пълна с индобританци - другата бъдещият северен Алжир и Магреб Таиван и Южна Корея не ги броя, щото рано или късно Си ще им свие сърмите...с руска помощ Другото е пълнеж...Португалия, балтииските или балканските въшки...комплексираните шляхти... Запада си говори глупости и с ваксинацията или с това, че направиха образованието на хората критично идиотски всички с охота слушат брътвежите на САЩ, а те са че друга нация няма право на живот освен американската/ т.е. еврейската/ и тъпите народи им се връзват на малоумните брътвежи- това е трагедията на Европа. Освен Европа и Америка има и други хора на тази планета, но за Америка е неприемливо някой друг да живее добре освен тях- ето това е големия проблем в момента. САЩ са готови да стигнат до провокация на ядрени удари само и само да си запазят сферата на влияние над малоумните европейци/ и ние включително/. Не мразете Путин и Китай- те се борят, за да има и останал свят, а не само този на Америка. Ще бъда против Путин, ако Америка ей така разреши Русия да си направи ядрени бази в Куба- тогава ще има реципрочност на влиянието..... Как ви се струва? Защо да е неприемливо, а пък американците да си правят бази в Украйна, Полша, балтийски страни и други наоколо? Значи руснаците трябва да го играят световните баламурници и да търпят да ги грабят, а пък другите на световни тарикати.... Малко ми прилича на ситуацията в България- търпете рая покорна докато крадливите свине ви ограбват и ошушкват до кокал! Не е ли така?

Добави коментар

Водещи новини