Продължават протестите заради новата организация на движението в София

  • 20 май 2024 06:45

  • 783
  • 6
Продължават протестите заради новата организация на движението в София
© Булфото

Протестите за новата организация на движението в центъра на София продължават и днес. Вече няколко седмици недоволни граждани протестират, след като по време на великденските празници бяха извършени редица промени по булевардите "Патриарх Евтимий", "Витоша", както и "Фритьоф Нансен".

От тази седмица обаче блокираните точки ще са две - едната остава кръстовището на бул."Патриарх Евтимий" и ул."Фритьоф Нансен". Другата ще бъде кръстовището на бул. "Васил Левски" и Патриарха.

В четвъртък пък се очаква мащабен протест и автошествие, в което участие ще вземат и таксиметрови шофьори и различни сдружения.

Нов протест заради движението в центъра на София

Последвайте канала на

Калина Христова
783 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2024.05.25 | 05:55

6
❤️ Г­­­о­­­р­­е­щ­­­и­ ­­­м­о­м­­­и­­ч­е­­­т­­­а­ ­­­в­­и­ ­о­­ч­­­а­­­к­в­­­а­­т ­­-­­­ X­­1­8­­­.­F­­­U­N

2024.05.20 | 08:29

5
На който не му харесва да се изнася
ИСТИНАТА

2024.05.20 | 07:25

2
А, ПРОТЕСТИ за:"ИЗЧЕЗНАЛАТА" ПЪТНА КАРТА, за НОЩНОТО ШКАФЧЕ, за "БарселонаГЕЙТ-ИстамжулГЕЙТ", за ХАЗАРТА, за " ДЖУДЖЕТАТА", за "НОТАРИУСА", за.............. и т. н.,.............. и т. н.,......., КОГА????

2024.05.20 | 08:16

4
летото, ама не знаем кое.

2024.05.20 | 08:16

3
тия бандидас са обърнали гражите по попа в магазини и клекшопове, но са недоволни, че немало паркоместа хахаха

2024.05.20 | 06:52

1
Създава се новият световен ред...света срещу паразитите и зелената шума...квот било - било Хамбургероядците остават с двете си колонии - Германия и Япония...старческите домове и посмешищата Англия и Франция - едната с кастрата Макарончо...другата с цигането... едната пълна с индобританци - другата бъдещият северен Алжир и Магреб Таиван и Южна Корея не ги броя, щото рано или късно Си ще им свие сърмите...с руска помощ Другото е пълнеж...Португалия, балтииските или балканските въшки...комплексираните шляхти... Запада си говори глупости и с ваксинацията или с това, че направиха образованието на хората критично идиотски всички с охота слушат брътвежите на САЩ, а те са че друга нация няма право на живот освен американската/ т.е. еврейската/ и тъпите народи им се връзват на малоумните брътвежи- това е трагедията на Европа. Освен Европа и Америка има и други хора на тази планета, но за Америка е неприемливо някой друг да живее добре освен тях- ето това е големия проблем в момента. САЩ са готови да стигнат до провокация на ядрени удари само и само да си запазят сферата на влияние над малоумните европейци/ и ние включително/. Не мразете Путин и Китай- те се борят, за да има и останал свят, а не само този на Америка. Ще бъда против Путин, ако Америка ей така разреши Русия да си направи ядрени бази в Куба- тогава ще има реципрочност на влиянието..... Как ви се струва? Защо да е неприемливо, а пък американците да си правят бази в Украйна, Полша, балтийски страни и други наоколо? Значи руснаците трябва да го играят световните баламурници и да търпят да ги грабят, а пък другите на световни тарикати.... Малко ми прилича на ситуацията в България- търпете рая покорна докато крадливите свине ви ограбват и ошушкват до кокал! Не е ли така?

Добави коментар

Водещи новини