ДПС: Тероризмът в политиката е едно от най-страшните явления

  • 19 юли 2011 15:26

  • 682
  • 2
ДПС: Тероризмът в политиката е едно от най-страшните явления
©

„Държавата е длъжна да дава отговори бързо, не само със задържания, но и с присъди”, коментира Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент от партията. По думите му такива актове трябва да бъдат заклеймявани. Според него не са верни хипотезите, че взривовете са заради вота на недоверие или че са свързани с предстоящия доклад на Европейската комисия.

ДПС са се подготвили за вота на недоверие, насочен именно срещу сектора за вътрешна сигурност и обществен ред, разпределени са ораторите – „ще говорим с неоспорими аргументи”, каза Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в за солидната подготовка на партията му. Хората на Доган очакваха дебатите и гласуването да са тази седмица, но това ще стане в края на другата.

„Тероризмът в политиката е едно от най-страшните явления”, допълни още Бисеров.



 

Последвайте канала на

Десислава Станева
682 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.07.20 | 06:28

2
Тероризмът в политиката е едно от най-страшните явления - затова Доган и компания да влизат в затвора за дълго!
Кръчмаря

2011.07.19 | 21:40

1
Именно - писнало ми е на мен а като гледам и на народа от политико-мутренски-курвенския "ошаф". Май наближава време да се плащат стари и нови сметки... Маи ...ще се мре...

Добави коментар

Водещи новини