Делян Пеевски: Министърът на икономиката да опази от умишлен фалит “Ел Би Булгарикум"

  • 28 май 2024 16:43

  • 1983
  • 2
Делян Пеевски: Министърът на икономиката да опази от умишлен фалит “Ел Би Булгарикум"
© ДПС

Председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на призова служебния министър на икономиката Петко НиколовПетко НиколовПетко Николов е назначен за министър на икономиката и индустрията в служебния кабинет с за незабавни и решителни действия за опазване от ликвидация и фалит на единственото държавно предприятие - производител на млечни продукти и закваски - "Ел Би Булгарикум" и активен диалог с протестиращите работници от производствената база във Видин.

Най-важният капитал на “Ел Би Булгарикум” са хората, а самото предприятие от десетилетия е ключово за позиционирането на страната ни на световните пазари, напомня Пеевски. 

Делян Пеевски: Президентът Радев да не спекулира със страховете на хората

Министърът, като принципал, трябва да предотврати опитите на поредната “калинка” на ПП, директорът Ивайло Лилов - партиен кадър на проваления министър от ПП Богдан Богданов, да доведе до фалит и ликвидация успешното дружество, алармира председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

В диалог със синдикатите държавата трябва да гарантира запазването на работните места, подобряването на условията на труд, увеличаването на възнагражденията на работещите и модернизиране на производствената база, призова Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1983 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
гост

2024.05.28 | 21:05

2
Нали Петко Николов е твой министър. Кой разреши приватизацията на БТК и Булгаратабак - Петко Николов като председател на КЗК всички знаятят тази връзка. Не е ли сложен Петко Николов ченгето с съмнително минало - председател на приватизациятал Да приватизира Ел Би и Арсенал в ползва на г-н Пеевски. Защо го пазите ей..... Това е сделката този професиноласт дза всеки пост Петко Николов да е министър?!?!? Народе!!!!
Марш

2024.05.28 | 20:56

1
право в затвора бе, угоена отрепко

Добави коментар

Водещи новини