Тома Биков: №7 е божествено число

  • 27 септември 2023 11:18

  • 1534
  • 7
© Bulphoto

Винаги сме предпочитали да се изявяваме като политици, не като нумеролози. За нас номерът няма значение. Имат значение нашите членове и симпатизанти във всички населени места, на които разчитаме за категорична победа, която да сложи край на тази политическа нестабилност, в която живяхме последните три години. 

Това коментира депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за след изтеглянето на жребия за местния вот. 

Номер 7 свързваме с Бог. Това е божествено число и се надявам да е за добре. Ако разчитахме на числата, най-вероятно нямаше да сме спечелили нито едни избори, отбеляза Биков. 

По думите му Хекимян вече има събития в София. 

Жребият за местния вот отреди: ПП-ДБ са под №66, ГЕРБ – №7

Лидерът на партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще се появи с всички кандидати, с които може. Ние имаме кандидати във всички общини в страната, в селата. С Антон Хекимян със сигурност ще се появи, защото това е най-големият град. Подкрепяме категорично Антон Хекимян и вярваме, че ще спечели, каза още депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

Нашите структури са в процес на пълна мобилизация. За нас София е цел, но не самоцел. Ако в София няма кмет на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в може да се повтори това злополучно управление, на което сме свидетели вече три години. Няма да допуснем София да стане поле на експерименти, допълни Биков. 

В тези избори кампанията ще бъде решаваща. Тя предстои. Всеки трябва да убеди избирателите да направят своя избор. Убеден съм, че българските граждани във всички общини ще направят правилния избор. Ако ние загубим някъде, значи не сме били прави. Винаги търсим в себе си ако сме направили някакви грешки, коментира още Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1534 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Даа

2023.09.27 | 13:48

7
Дано да пукнеш на 7число проклет да си върви на майнатаси бе паиагал оставка
НРБ

2023.09.27 | 13:03

6
ДА, числото 7 е Божествено, но вие сте далеч от Бога с делата си !! Кандидата ви е слаб, при това гей....продадохте София на ДС
Ти

2023.09.27 | 11:38

1
си божествено грозен и кривоглед

2023.09.27 | 12:28

5
и селския гей до него

2023.09.27 | 12:24

4
Партията на некадърниците издигнати от прости мутри отива към края си.

2023.09.27 | 12:24

3
ДВАМА ОДЪРТЕЛИ ГЕЙОВЕ
бай Ставри

2023.09.27 | 12:07

2
Здравейте,"Другарю"Биков!!! А бе,има ли РАЗВИТИЕ по РАЗКРИВАНЕ ИСТИНАТА за:КТБ,ПЪТНАТА КАРТА,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,Мата Хари,гласът от ЗАПИСИТЕ,Барселона,ХАЗАРТА, "ДЖУДЖЕТАТА","Белене","Лукойл", "Росенец","Камчия",Капитан Андреево,ПАНАИРА,..........................,за МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА Ви ОПГ"герб"???? НИЩО НЕ е ЗАБРАВЕНО и НЯМА да бъде ЗАБРАВЕНО,нали така "Другарю"Биков ????!!!

Добави коментар

Водещи новини