Димитър Ганев за кандидатурата на Антон Хекимян: Основната идея е изборите да се решат в два тура

  • 26 септември 2023 08:38

  • 3266
  • 7
Димитър Ганев за кандидатурата на Антон Хекимян: Основната идея е изборите да се решат в два тура
© Булфото (архив)

Борисов е всичко, но никога скучен. Кандидатурата на Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални беше изненда. Предните дни имаше изтичане на информация. Предполагеше се, че напускането му в БТВ е свързано с тази информация. Това коментира пиар експертът Пепи Димитрова в предаването "Здравей, България" по Нова телевизия. 

Важно е да имаме устойчиви партии, непрестанното намиране на надпартийни хора убива партиния смисъл. Стори ми се обидно дори за хора, като Георги Георгиев, каза още тя.

Според нея с кандидатурата на Хекимян, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в подарява кметското място на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ПП-ДБ), за сметка на общинския съвет. И добави, че управлението на София, ще бъде сходно с управлението на национално ниво. 

Според социологът Димитър Ганев ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е в серия по издигане на непартийни кандидати - проф. Герджиков, Габровски, сега Хекимян. "Серия от лица, които нямат нищо общо с партията. Осноната цел, която си постави ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е излизане от политическата изолация. Хекимян не се вписва в тази линия. Основната идея е изборите да се решат в два тура", добави Ганев. 

По думите му издигането на непартиен кандидат цели привличането на периферията. "Хекимян не е свързан с управлението на столицата. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в имат присъствие в управлението на Столична община от 18 години. Явно се търси форма на освежаване", каза още социологът. 

Антон Хекимян към избирателите: Заставам до вас и съм готов отново да се боря за вашето доверие

Изхождайки от парламентарните избори през април съотношението на силите показа, че има две големи формации - ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ПП-ДБ). "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е са доста по-малки. Това не означава, че не може да има промяна. Когато има мажоритарен вот, в голяма част от случаите кадидатите, които отиват на балотаж са кандидатите подкрепени от най-големите партии. На втори тур и на двамата кандидати (Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални и Васил Терзиев) ще им бъде трудно да се обърнат към тези, които няма да се явят на втори тур. Никой от двамата няма да направи директни послания към електората на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател". Ако излязат да гласуват, те ще подкрепят този, който им е по-малко антипатичен, отбеляза Димитър Ганев. 

Според Първан Симеонов с кандидатурата на Хекимян, Борисов не казва нищо особено. "Кандидатурата е от немай къде. Поредица от сондажи показва, че домакин на това състезание е кандидатът на сините. Борисов не е имал много варианти за кандидат. Идеята е да умекоти потенциална загуба. Второ - да се създаде усещане за надполитическа кандидатура и да се отвори ветрилото на втория тур", допълни Симеонов. 

Как ПП-ДБ ще съберат антивот на втори тур като са в коалциия с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в? Всеки ще бъде в нелепа роля на тези избори. Идентичността на Хекимян е по-скоро старозагорска, не софийска. Не мисля, че Ваня Григорова е в роля, тя си е точно на мястото. Кандидатът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" също ще е в роля. Няколко души ще бъдат себе си, но не и основните играчи. Хекимян има предимство, той тепърва ще показва дали има талант. Дайте първо да видим как Хекимян говори. Няма да се изнендам ако има талант за политик. Нека не го отписваме. Много хора казаха, че Борисов ще им да де победата - Борисов не иска да дава победата. А и как да им даде нещо, което не е негово, коментира още Симеонов. 

Според Първан Симеонов Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите играе за национално политическа кариера. 

Има конфликт на интереси да минаваш от една роля в друга, това заяви Георги Лозанов относно кандидатурата на Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални

Върху ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в пада един товар, който увеличава подозренеието, че партията има топли връзки с медиите. Местните избори са малко тип "боговете са полудели". Никой не е на мястото си в тази картина. Политическата карта е разбъркана. Отпадна най-тежкото - напрежението между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП-ДБ с формирането на редовно правителство. И второ - евроатлантическата ориентация и дезориентация - по отношене на София няма валдиност. Тук сблъсък няма да има - аз не виджам политическа драматургия, коментира още Лозанов. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
3266 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2023.09.26 | 12:11

7
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom
Stamatis

2023.09.26 | 10:04

4
Няма друг отговор на въпроса: Защо точно този палячо и хомо?! Корнелия вчера отговори: Защото са се разбрали да подарят София на ПП-ДБ и никой да не рови какво е правила Данчето и СОС през годините на далавера и игри!

2023.09.26 | 10:52

6
Хахахаха, тиквуня пак се изгаври с герберастията, преди им сложи магаре "плевела" , после им сложи магарица "мамата на нацията" сега им натресе направо КАТЪР-хекимяна, хахахахахаха, ама така е с калпавия матрял- както обича да им вика тиквеницата.
ШИБАМ КОПЕЙКИ С МЕКИ КИТКИ!

2023.09.26 | 10:28

5
ДВА ЗААРСКИ ПЕДАЛА-ПАРАШУТИСТЧЕТА, КОЙ ГИ ИСКА ТИЯ В СОФИЯ?
Тя

2023.09.26 | 09:58

3
УСПЕШЕН КАНДИДАТ
АУСПУХ

2023.09.26 | 09:24

2
Искам да шибаm Хеки на аркадан прашка, плохо обаче!

2023.09.26 | 09:10

1
Хахахаха, тиквуня пак се изгаври с герберастията, преди им сложи магаре "плевела" , после им сложи магарица "мамата на нацията" сега им натресе направо КАТЪР-хекимяна, хахахахахаха, ама така е с калпавия матрял- както обича да им вика тиквеницата.

Добави коментар

Водещи новини