Деян Николов от "Възраждане": №42 не значи нищо, ние сме за премахване на номерата

  • 27 септември 2023 11:47

  • 980
  • 2
© Novini.bg

Ние не вярваме в номерата. Знаете много добре, че те бяха въведени заради това, че електоратът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не може да се ориентира в интегралната бюлетина. Ние сме за премахване на номерата. Смятаме, че всеки един български гражданин трябва да може да прочете името на партията, за която гласува. От тази гледна точка за нас №42 не значи нищо. Това каза пред журналисти в парламента кандидатът за кмет на София на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Деян Николов, след като по-рано днес Централната избирателна комисия изтегли номерата на партиите и коалициите в бюлетината за гласуване за местния вот през октомври, предаде репортер на Novini.bg.

Попитан за какво ще се борят на местните избори от партията, Николов заяви: "Ще се борим, за да променим този модел на корупция, предателско поведение от страна на управляващите и недостатъчна откровеност и честност по отношение на избирателите. В контрапункт "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" едно изключително достойно, последователно и честно отношение към нашите избиратели. Смятам, че след един месец ще си проличи, че българският народ има разум и ще ни подкрепи".

В отговор на въпрос кого ще подкрепят на балотаж в София, кандидатът за кмет на столицата на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" посочи: "Няма да подкрепяме никого, защото ние ще сме на балотаж в София. Това сочат нашите проучвания. Очакваме, че на много места "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" ще бъде на балотаж. В крайна сметка по официални данни ние сме трета политическа сила, а по нашите неофициални проучвания сме втора политическа сила към момента, с тенденция през следващите няколко месеца да станем първа политическа сила".

Жребият за местния вот отреди: ПП-ДБ са под №66, ГЕРБ – №7

По думите му няма да има указания към симпатизантите на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" в страната кого да подкрепят на втория тур, ако кандидатът на партията не се класира за балотаж.

Ние не се отнасяме така към нашите избиратели. Те имат глави на раменете си, така че, ако трябва да избират между две личности, независимо от кои партии са, те могат съзнателно и самостоятелно да вземат това решение, коментира Деян Николов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
980 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Z Z Z Z Z

2023.09.27 | 12:04

2
И С 42 И БЕЗ СТЕ ВСЕ БОКЛУК И АГЕНТУРА НА ВРАЖЕСКОТО ПАСОЛЬСТВО.
АЛА БАЛА

2023.09.27 | 12:02

1
Деян Николов от "Възраждане": №42 не значи нищо, ние сме за премахване на номерата= НОМЕРЪТ ВИ НЕ МИНАВА. И паричните знаци имат номера. хората имаме ЕГН.

Добави коментар

Водещи новини