ПП-ДБ откри предизборната си кампания, Петков: Време е властта да дойде при хората

  • 10 май 2024 18:50

  • 2136
  • 56
ПП-ДБ откри предизборната си кампания, Петков: Време е властта да дойде при хората
© Булфото

Коалицията "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" откри предизборната си кампания за вота на 9 юни. Събитието, под надслов „Българите срещу скритата власт, битката продължава”, се проведе пред Народния театър в София. В началото на събитието бяха представени кандидатите за евродепутати. 

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 879

Изправени сме пред поредните предсрочни парламентрани избори, но този път актуална ще бъде и европейската тематика. Мястото на България в Европа, позицията и гласа на България в Европа. Когато търсим примери за по-качествено образование, здравеопазване, съдебна система - инстиктивно обръщаме глава към Европа. Затова мястото на България е в Европейския съюз. Това каза водачът на евролистата на ПП-ДБ Никола МинчевНикола МинчевНикола Минчев е роден на 13.09.1987 г., юрист по образование. Сферите му на работа като адвокат са

По думите му тези избори са различни, защото от две години насам светът е различен. "Позицията на България в Европа не е даденост, тя изисква усилия и грижи, изисква постоянна защита. Отстояването на позицията на България в Европа е функция на аргументите, изисква да не надвикваш, а да изслушваш. С това разбиране сме и ние от ПП-ДБ", каза още той. 

Минчев отбеляза, че евролистата на ПП-ДБ "съчетава качество, амбиция, опит. Листа, която си заслужава да бъде избрана". 

Бях категорична, че войник от чужда армия няма да бъде в центъра на София. Демонтажът на Паметникът на Съветската армия беше много ясен знак, че няма как да продължим да бъдем под влиянието на чужда сила. Беше заявка в каква столица и България искам да живеем. С цялата сила, която притежавам ще бъда в парламента и се надявам България да бъде друга, заяви бившият областен управител на София Вяра Тодева. 

Има хора, които са ядосани, че ГЕРБ за 10 години нищо не са направили за България. Но обвиняват нас, че ние нищо не сме направили за една година, коментира Явор Божанков. Д-р Таня Андреева се обяви за политики, които да доведат до край не само Национална детска болница, но и до здравеопазване, в които да не се краде, да има медицински специалисти, които имат достойно заплащане и избират да останат в България. 

Отново сме на избори, не по наша вина. На избори сме, защото те се уплашиха, че ще им бъде отнета скритата власт. Заради този страх България отново е на кръстопът. Дали да продължим напред към нашето благосъстояние, или да се върнем няколко крачки назад, каза Надежда ЙордановаНадежда ЙордановаНадежда Йорданова завършва право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“.. "Последните дни слушам как преди три години България е била подредена. България беше разделена от протести, съдебна власт, която отказваше да види мрежите на Нотариуса и Пепи Еврото. България, която беше извън Шенген, строяха се магистрали без разрешителни. Ние искаме ли да се примирим, че това са възможностите на България. Аз няма да се откажа. Не сме отстъпили и няма да отстъпим от целите, за които сме се борили - върховенство на правото, справедлива държава, благоденствие на народа ни", добави още тя. 

Съществува риск да се върнем в политическата зима на Борисовата държава, смята ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров. Той призова избирателите да гласуват на 9 юни, за да "продължим реформите". "Има много предизвикателства пред България. Виждате какво се случва в Украйна. Това е заплаха за световния мир. България има нужда от стабилна власт, която да има твърд евроатлантически корен", отбеляза ген. Атанасов. 

Вярвате ли, че има справедливост с правосъдната система, която имаме? Вярвате ли, че службите работят за сигурността на България? Вярвате ли, че регулаторите работят за гражданите, а не работят за задкулисието. Над 80% от българите не вярват. Имаме мнозинство за промяна. Ако всички вярват, че това не е наред за България, ние трябва да покажем пътя, по който тази промяна ще се случи, заяви Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически

"Тази промяна може да дойде от всички нас. Ние сме мнозинството. Хората са важни. Време е властта да дойде при хората", категоричен бе Петков. 

Според Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на ключът към промяна на системата е "хората да се разходят до урните и да гласуват". 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2136 56

Свързани новини

Коментари 56

Добави коментар

2024.05.25 | 05:38

56
❤️ Г­­­о­­­р­­­е­­щ­­и­­ ­­м­­о­­­м­­­и­ч­е­­­т­­а­­ ­в­­и­­­ ­­о­ч­а­­к­в­­­а­т ­­­-­­ X­­1­­­8­­.­­­F­U­N
ПеПерасти гадни, сър

2024.05.11 | 16:23

55
ПеПерастите бяха наели мутри да п.р.е.б.ият Соня Колтуклиева и неизбежния Караколев. това е демокрацията на харвардските келеши - б.о.й, кражби, дерогации, пачки, пудели и фалшификации.

2024.05.11 | 15:41

54
ПП са ОПГ
Добро утро, Кире!

2024.05.11 | 10:50

53
Събуди ли се след 9 месеца?
bbb

2024.05.11 | 09:14

52
Време е вие всички да отидете при бай Ставри олигофренu

2024.05.11 | 08:11

51
Pro100 Kioro
Валя

2024.05.11 | 07:51

50
П П е д е растчетата са едни и същи
7777

2024.05.11 | 07:35

49
Тия почнаа да лъжат

2024.05.11 | 07:19

48
Престъпниците Прости-който гласува за тия или ГРОБ или мангалите ДПС да му изсъхнат ръцете!!!

2024.05.11 | 06:10

47
Вие се молете хората да не дойдат при властта, че това няма да ви хареса.

Добави коментар

Водещи новини