Христо Иванов разкри ще влезе ли ДБ в коалиция с ГЕРБ и ДПС

  • 03 октомври 2022 18:00

  • 12534
  • 39
Христо Иванов разкри ще влезе ли ДБ в коалиция с ГЕРБ и ДПС
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

Няма да участваме в коалиционно правителство с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Това обяви съпредседателят на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския в предаването "Лице в лице" по БТВ.

Ако ключът за управление е в нас, то е, защото ние отчитаме реалностите. Управление с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е невъзможно не защото на мен не ми харесва или защото ние не можем да се"прежалим", а защото подобно управление ще изкара хората на улицата. То не е рецепта за стабилизация, а за дестабилизация на страната. С това само ще задълбочим политическата криза, а няма да я разрешим. Това ще дестабилизира страната, това не е изход. Ние в такова нещо няма да участваме, подчерта Иванов.

Ние ще участваме в разговор с формации, които осъзнават как може да се придвижи напред страната, а не с такива, които искат връщане на корупционния модел, добави той.

Преди време казах на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, че нямат план за управление, не се променя корупционният модел за управление на държавата, който не е създаден от тях, но който разцъфтя по времето на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Те не казаха и дума по този въпрос. Сега те могат да видят своята изолация, трябва да поемат отговорността си за свалянето на правителството. Видя се, че те нямат план. Сега нека да направят управление с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и "Възраждане", да видим как ще им се получи, посочи съпредседателят на ДБ.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не мръднаха от своята позиция на тотално отрицание, че България има този корупционен модел, отказаха да започнат разговор, който им предлагахме. Ние не сме призовавали никой да бъде арестуван, а искахме разговор за предпоставките за корупцията, за това, че в правосъдието има твърде много политика. Решението е нормално прокуратура, изчистване на регулаторите. Докато не решим проблема с правосъдието, българската политическа криза няма да се реши, коментира Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

Даниел Смилов: Необяснимо е как говорителите на ГЕРБ веднага взеха да натискат ПП и ДБ за коалиция*

Другото е, че трябва да започнем да си говорим сериозно, а не да има евтини имитации. Трябва да намерим съгласие по две големи теми – върховенството на закона и войната. Не може българското правителство да си затваря очите за този конфликт, който се развива близо до нас, отбеляза Иванов.

Президентът Радев трябва да слезе от своята абанасова кула и да свика среща във формат Консултативен съвет за национална сигурност, за да се обсъди кои са приоритетите, които парламентът трябва да свърши и какво може и не може да прави служебният кабинет, каза още съпредседателят на ДБ.

 

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
12534 39

Свързани новини

Коментари 39

Добави коментар
Явор

2022.10.09 | 21:44

39
Христо Иванов сега говори едно, но ако има лична изгода ще запее друга песен.
Рали

2022.10.05 | 14:50

38
Ма никой няма да иска да се коалира с ДБ
Петър

2022.10.05 | 10:02

37
Властта и парите са голямо изкушение, а слаби хора и политици като Христо Иванов биха направи всичко за тях.
Елина

2022.10.04 | 15:55

36
Иванов пак ще го играе недостъпен, за да си вдигне цената, знаем му номерцата
тррррррр

2022.10.04 | 11:54

35
нищо след бсп не е толкова драматично

2022.10.04 | 05:14

34
Предлагам следващия път да не се явите на избори без това нищо не става от вас
освен нарицателната си глупост

2022.10.04 | 01:22

33
мравояда не може да "разкрие" нищо друго!

2022.10.04 | 00:27

32
Г-н Иванов, какво си мислите, че ще ви позволим избори след избори? Горчиво се лъжете. Ще бъдете изметени. Или участвайте в правителството с ГЕРБ и ДПС или чакайте камъни в градината.

2022.10.03 | 23:47

31
мазен канален плъх
Anonimen

2022.10.03 | 23:02

30
Hristo...ti izglezda mi si nedokrsten... ???

Добави коментар

Водещи новини