ДБ: Ще подкрепим Никола Минчев за председател на НС

  • 18 октомври 2022 18:37

  • 1013
  • 3
ДБ: Ще подкрепим Никола Минчев за председател на НС
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" ще подкрепи Никола МинчевНикола МинчевНикола Минчев е роден на 13.09.1987 г., юрист по образование. Сферите му на работа като адвокат са от "Продължаваме Промяната" за председател на 48-ото Народно събрание.

Това обяви пред журналисти съпредседателят на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ДБ) Христо Иванов след заседание на парламентарната група. Иванов съобщи, че за поста заместник-председател на парламента от ДБ ще предложат ген. Атанас Атанасов. Христо Иванов ще е председател на парламентарната група на ДБ и в 48-ото НС. 

Никола Минчев е номинацията на ПП за председател на 48-ото Народно събрание

Той коментира, че подкрепата за Никола МинчевНикола МинчевНикола Минчев е роден на 13.09.1987 г., юрист по образование. Сферите му на работа като адвокат са е логична и от гледна точка на добрата работа, която са имали с него в 47-ото НС и идейната им близост с "Продължаваме Промяната". "В тази ситуация, в която няма очевидно мнозинство, ние смятаме, че това е най-чистият политически сигнал, който можем да дадем на нашите избиратели", заяви Иванов. 

На въпрос какво смята за издигането на четирима кандидати за председатели на парламента, Христо Иванов коментира, че са решили да не издигат свой кандидат, за да не внасят допълнително разделение. "За съжаление, ние разделението го виждаме и по много по-важни теми и невъзможността да се формира мнозинство", констатира той, цитиран от БТА.  

Христо Иванов разкри какво трябва да се случи, за да получи ГЕРБ подкрепа от ДБ

По думите му партиите не могат да преодолят различията си и да формират мнозинства, а за да има големи национални задачи и принципно поведение, те трябва да преживеят катарзиси - да видим дали това ще се получи. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1013 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Кико

2022.10.18 | 20:41

3
Мутиращият гламар ще ръководи останалите малоумници!

2022.10.18 | 20:15

2
ГНОМА ГЛЕДА ДА СЕ НАНЕСТИ ЕЙ ОЛАТЕН БЕЗДЕЛНИК
PaulaFox

2022.10.18 | 19:08

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини