Д-р Емил Тончев: Филиалът на Центъра за спешна медицинска помощ в Якоруда ще получи високопроходима линейка

  • 25 март 2021 12:30

  • 165
  • 1
Д-р Емил Тончев: Филиалът на Центъра за спешна медицинска помощ в Якоруда ще получи високопроходима линейка
© ПП ГЕРБ

Филиалът на Центъра за спешна медицинска помощ в Якоруда ще получи високопроходима линейка, от която регионът има изключителна нужда. Добрата новина съобщи д-р Емил Тончев, кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за Благоевградска област на среща в Якоруда.

Той подчерта, че с тази придобивка се решава един сериозен проблем, тъй като в района има отдалечени и трудно достъпни населени места и с новата линейка хората ще получават бърза и навремена помощ. Очаква се автомобилът, закупен в изпълнение на проект „Подкрепа за развитие на системата за спешна медицинска помощ”, финансиран по Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020“, да е на разположение на спешната помощ до края на месец май.

„Поехме този ангажимент към хората от този край и го изпълнихме, ще продължим да се грижим за всяко населено място и да работим в интерес на жителите на нашата област”, каза още д-р Тончев.

Кандидати за народни представители на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и областният координатор на партията и евродепутат Андрей Новаков се срещнаха и с жители на селата Бел камен и Бунцево.

Novini.bg
165 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Kima20

2021.04.10 | 03:54

1
­­В­­и­­ж­­­т­­­е­­ ­­м­о­­­я­т­а­ ­­­т­­и­­­й­н­ ­п­­у­т­­к­а­­­ ­­-­ ­­W­­­W­­W­­­.­­­B­G­­­1­7­­­.­­­C­­L­­­U­­B­­

Добави коментар

Водещи новини