Андрей Новаков: ГЕРБ продължава инвестициите в образованието, за да има добра училищна база и възможности за развитие на учениците

  • 24 март 2021 10:37

  • 280
  • 2
Андрей Новаков: ГЕРБ продължава инвестициите в образованието, за да има добра училищна база и възможности за развитие на учениците
© Пресцентър ГЕРБ

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се ангажира да продължи инвестициите в образованието, за да има добра училищна база, възможности за развитие на учениците, като продължи изграждането на нови физкултурни салони и спортни площадки във всяко училище. Това каза областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Анрей Новаков по време на обиколката си в села от община Сатовча, съобщиха от пресцентъра на партията.

Заедно с кадидатите за народни представители на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Благоевградска област Александър Мацурев, д-р Емил Тончев, Николай Джингаров и Александър Петков и областния секретар Даниела Савеклиева те посетиха училищата в селата Кочан, Осина Сатовча и Плетена.

Едно от най-големите учебни заведения в общината - СУ ,,Хр. Смиренски" в село Кочан, е реновирано с финансиране от Министерство на образованието и науката на стойност 150 000 лв. Изграден е и нов физкултурен салон на стойност 350 000 лв., отпуснати от правителството на Бойко Борисов с постановление на Министерския съвет. Близо 300 ученици от 1 до 12 клас ще могат активно да спортуват в новоизграденото спортно съоръжение.

Кандидат-депутатите от ГЕРБ направиха оглед на ремонта на пътя с. Дъбница - с. Вълкосел – с. Сатовча

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ  видяха и спортната площадка на СУ „Св.Св. Кирил и Методий” в Сатовча изградена с осигурено в размер на 120 000 лв. финансиране от МОН. Те посетиха и защитеното начално училище „Васил Левски” в село Осина напълно ремонтирано и санирано.

 

Novini.bg
280 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Brittanya21

2021.04.10 | 03:54

2
­В­и­­ж­­т­е­ ­­­м­­­о­­­я­­­т­а­­­ ­­т­и­й­н­­­ ­­­п­­­у­т­­к­а­ ­-­ ­­W­W­­­W­.­­B­G­­­1­­7­­.­­­C­L­U­­B­­

2021.03.24 | 13:05

1
Не е важна толкова училищата база,а учителите и учебниците които имат децата.Едно време са писали върху пясък с перо и са се научили!

Добави коментар

Водещи новини