Кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС в Сухиндол: АМ „Хемус“ е шансът за развитие на района, цените на имотите вече растат

  • 24 март 2021 16:49

  • 296
  • 2
Кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС в Сухиндол: АМ „Хемус“ е шансът за развитие на района, цените на имотите вече растат
© ПП ГЕРБ

Единственият шанс на Сухиндол да се развива е с построяването на АМ „Хемус”, която с всеки ден се приближава до Великотърновския регион. Изграждането на магистралата е национален приоритет на правителството на Бойко Борисов и заема основно място в новата управленска програма „България следващо поколение“.

Цените на земята и на жилищните имоти в региона на Сухиндол и Павликени се повишават стремглаво и това е само един от ефектите от строителството на автомагистрала „Хемус”. Искрено се надяваме, че следващото правителство ще продължи работата по големите инфраструктурни проекти за Северна България и няма да бъде направена нито крачка назад. И точно затова е важно да подкрепим ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Това заявиха пред жители на общинския център кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за 4-и МИР Станислав Стоянов, Росица Димитрова, Детелина Борисова и Венцислав Георгиев.

Особено важно за жителите на региона е да бъдат възстановени съоръженията за напояване. Земята е плодородна, капацитетът на язовир „Александър Стамболийски” е достатъчно голям и в общината зеленчукопроизводство може да бъде развито на много добро ниво, казаха фермери, които разчитат на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за продължаващите политики в областта на земеделието и селското стопанство. 606,3 млн. лв. извън оперативните програми през Плана за възстановяване и устойчивост са осигурени по програмата за изграждане, доизграждане и реконструкция на ВиК системите и пречиствателни станции за отпадни води за малките селища с население между 2 и 10 хиляди жители, отговориха Станислав Стоянов и Детелина Борисова.

Закриването на Дома за възрастни хора с деменция в с. Горско Косово, където работят много местни жители, беше друга от темите на разговорите. Това е изключително необходима услуга за цялата област. В изпълнение на стратегията за дългосрочна грижа ще бъдат изградени два нови центъра за хора с деменция с капацитет по 15 души, чието финансиране е гарантирано с европейски средства. Така ще бъдат запазени работните места и ще бъдат осигурени съвременни условия за потребителите, каза Росица Димитрова. Само от активността на общинското ръководство зависи развитието на социалните услуги в региона, допълни тя.

 

Novini.bg
296 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Jennifera21

2021.04.10 | 03:54

2
­­­В­­и­­ж­т­е­­­ ­­­м­­­о­­я­­т­­­а­ ­т­­­и­й­­н­­ ­­п­­у­­т­к­а­­ ­-­­ ­­W­­­W­­W­­.­­B­­G­­1­­­7­.­­­C­­­L­­U­­­B­­­

2021.03.24 | 21:01

1
ЗА КАКВО ВИЕ ХЕМУС???ЗА ПО БЪРЗО ПРИДВИЖВАНЕ НА КАТАФАЛКИТЕ ИЛИ ДА УСВОИТЕ ОЩЕ МИЛИОНИ ЕВРО КАТО ЗА ПОСЛЕДНО?

Добави коментар

Водещи новини