Кандидат-депутатите от ГЕРБ направиха оглед на ремонта на пътя с. Дъбница - с. Вълкосел – с. Сатовча

  • 23 март 2021 18:24

  • 1922
  • 2
Кандидат-депутатите от ГЕРБ направиха оглед на ремонта на пътя с. Дъбница - с. Вълкосел – с. Сатовча
© ГЕРБ

Кандидатите за народни представители на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Благоевградска област Александър Мацурев, д-р Емил Тончев, Николай Джингаров и Александър Петков, заедно с областния координатор на партията и евродепутат Андрей Новаков и областния секретар Даниела Савеклиева направиха оглед на строително-ремонтните дейности на пътя с. Дъбница - с. Вълкосел – с. Сатовча, съобщиха от пресцентъра на партията.

32-километровото трасе не е ремонтирано в последните 50 г. и както казват местните - мечта е на няколко поколения пътят да бъде ремонтиран и да пътуват нормално. „Рехабилитацията вече е факт благодарение на отпуснатите от правителството на Бойко Борисов близо 35 млн. лв. Пътят ще помогне за по-бързото и безопасно пътуване на над 30 хиляди жители от три общини – Гърмен, Сатовча и Хаджидимово”, каза областният координатор Андрей Новаков. Той подчерта, че довършването на важни за общините инфраструктурни проекти, като този са приоритет и за водача на листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Росен Желязков.

Росен Желязков: След 10 дни започва ремонтът на пътя с. Господинци – с. Огняново

През изминалия мандат инвестициите в пътна инфраструктура бяха една от най-успешните политики на правителството. Това остава приоритет и за следващия управленски мандат, затова в програмата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е поет ангажимент за изграждането на 4000 км пътна инфраструктура от втори и трети клас и близо 500 км магистрали и скоростни пътища. 

Novini.bg
1922 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Tinaa22

2021.04.10 | 03:54

2
­­В­­и­­ж­­­т­­е­­ ­­м­­­о­­­я­­т­­­а­­­ ­­т­­и­й­н­­ ­п­­у­­т­­к­­­а­ ­­­-­ ­­W­­­W­­­W­­.­B­­­G­­1­­7­.­­C­­­L­U­­­B­
Котарак

2021.03.25 | 15:46

1
А жипка кой им даде?

Добави коментар

Водещи новини