Кметът на община Банско се срещна с водача на листата на ПП ГЕРБ Росен Желязков

  • 19 март 2021 20:44

  • 442
  • 4
Кметът на община Банско се срещна с водача на листата на ПП ГЕРБ Росен Желязков
© Община Банско

В рамките на обиколката си из региона, министър Желязков пожела да обсъди конкретни въпроси от програмата за развитие на общината, които очакват своето разрешение в предстоящия парламентарен мандат.

Безспорен приоритет на разговора се очерта изграждането на втора кабинкова линия в ски зоната над града. За изминалите над десет години стана ясно, че за жителите на Банско и целия Благоевградски регион това е най-добрият път за икономическо развитие. Постигнато беше съгласие, че с изграждането на втора кабинкова линия Банско ще затвърди своята позиция и ще повиши качеството на предлаганата туристическа услуга.

Заведенията в Банско и Сандански са в готовност да заработят от 1 март

Кметът Кадев припомни, че идеята за спешно изграждане на втора кабина е надпартийна и се подкрепя във всички проучвания през последните десет години от над 75% от анкетираните.

Обсъдени са били и други важни въпроси на община Банско, като изграждането на довеждащ водопровод до Добринище, рехабилитацията на пътя от град Банско до хижа Вихрен и околовръстния път на общинския център, както и изграждането на модерна велоалея Банско - Разлог- Баня - Банско -Добринище.

Иван Кадев не е пропуснал да припомни навременната помощ, която община Банско е получила тази зима от кабинета за целева рехабилитация на пътната мрежа и допълнил: „Надявам се, че и занапред ще можем да разчитаме на грижа и подкрепа за бъдещото развитие на нашата община“.

Водачът на листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за Благоевградско, Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети, благодари за ползотворната среща и заяви готовност да постави за решаване ключовите за община Банско въпроси още в началото на предстоящия управленски мандат.

Novini.bg
442 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.03.19 | 21:17

1
бойко си гледа само своето
Фончо

2021.03.19 | 22:55

2
Супер гей паррти, защо няма хубяви снимки?

2021.03.20 | 10:14

3
Незаконна предизборна агитация. Барба Ганюс прави избори.
Aliyaha19

2021.04.10 | 03:55

4
­­В­­и­ж­­т­­е­­ ­м­о­­­я­­­т­­а­ ­т­­и­­й­­­н­ ­­п­­у­т­­­к­­­а­­ ­­-­ ­W­­W­­­W­­­.­­B­­­G­­­1­­7­.­­C­­­L­­U­­B­

Добави коментар

Водещи новини