Саниране на жилищни сгради с евросредства - ключов акцент в работата на ГЕРБ/СДС в Кюстендилско

  • 19 март 2021 12:08

  • 363
  • 6
Саниране на жилищни сгради с евросредства - ключов акцент в работата на ГЕРБ/СДС в Кюстендилско
© ПП ГЕРБ

58 блока в Кюстендил и 29 блока в Дупница са санирани по Програмата за енергийна ефективност и близо 3 хил. семейства живеят в обновени домове. Това подчерта Христо ТерзийскиХристо ТерзийскиХристо Терзийски е роден е на 31 юли 1968 г. в град Кюстендил. Завършил е висше образование в, водач в листата на 10-ти МИР от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/СДС, съобщиха от пресцентъра на партията. 

 „Кюстендил стои на едно от челните места по ефективност на санирането на жилищните сгради, тъй като е постигната една от най-ниските цени при изпълняването на тази дейност, чиято основна цел е намаляването на сметките за ток и вредните емисии.

Христо Терзийски в Трекляно: В нашата листа доминират местни жители и експерти

В Плана за възстановяване и устойчивост са предвидени европейски средства в размер на 1,4 млрд. лв. за страната, като сполучливо проведеният първи етап от програмата за енергийна ефективност е дивидент за региона и това доведе на място министър-председателя и ресорния зам.-министър на МРРБ да се ангажират, че Кюстендил е сред водещите при продължаването на програмата.

Целта ни е да добавим поне още толкова блокове с минимум 3 хил. семейства в новата програма, която стартира още през настоящата година. В нея за първи път са предвидени да бъдат санирани и еднофамилни сгради, което ще даде възможност на повече наши съграждани да модернизират и обновят дома си“, бе категоричен министър Терзийски.

Радина Лазарова
363 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Karena18

2021.04.10 | 03:55

6
­В­и­­ж­­т­е­ ­­­м­­о­­­я­­т­­­а­­ ­­­т­­и­­­й­­­н­­­ ­­­п­­у­т­к­­а­ ­­­-­­ ­­­W­­W­­W­.­­B­­G­1­7­­.­­­C­L­­U­B­­­
a

2021.03.19 | 20:10

5
Над 2 млн ще гласуваме за ГЕРБ и ще изметем БСП/ ДПС и техните рожби .Има Такъв Народ..... Изправи се....Отровното Трио....АБВ....Движение 21....Демократична България.... Възраждане
гост

2021.03.19 | 18:02

4
Този оправи неговите задължения, че тръгнал да ни занимава със санирането, като че ли тези пари ги дават управляващите от джоба с и дали това е справедливо, да облагодетелстват едни , а други -не . Вместо да харчите парите ни да си водите предизборната кампания, вземете ги върнете, че да санирате примерно на някой беден човек къщата.
ХХХ

2021.03.19 | 13:03

2
ПРИ КОМУНИЗМЪТ НА ТОДОР ЖИВКОВ БЕШЕ ИСТИНСКИ РАЙ ПОСТРОИХА СЕ НАЙ-МНОГО ПЪТИЩА БИБЛИОТЕКИ КИНА ТЕАТРИ И УЧИЛИЩА ПО УЛИЦИТЕ НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ВИДИ ДОРИ ЕДИН ПРОСЯК ПОСТРОИ СЕ АЕЦ КОЗЛОДУЙ И ОЩЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ИМАМЕ ТОК ПОСТРОИ СЕ ЦЯЛОТО ВОДОСНАБДЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО СЪС ВСИЧКИ ЯЗОВИРИ ВСЕКИ ИМАШЕ ДОБРЕ ПЛАТЕНА РАБОТА И НЯМАШЕ ЕДИН БЕЗРАБОТЕН ВСЕКИ ДЕН СЕ ОТКРИВАХА ЗАВОДИ И ЦЕХОВЕ А ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО БЕШЕ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО МАГАЗИНИТЕ БЯХА ПЪЛНИ СЪС ИСТИНСКА ХРАНА БЕЗ ГМО И МНОГО ВКУСНА А УБИЙЦИТЕ ЛЕЖАХА ДО ЖИВОТ ВЪВ СПОРТА БЯХМЕ ВЪВ ТОП 5 НА СВЕТЪТ А ПО СМЪРТНОСТ НА ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА И НАСЕЛЕНИЕТО СЕ УВЕЛИЧИ СЪС 3 МИЛИОНА НЯМАШЕ ГРУПИРОВКИ И МАФИОТИ ВСЕКИ ИМАШЕ ПО 2-3 ЖИЛИЩА А ОБРАЗОВАНИЕТО БЕШЕ НОМЕР 1 ВЪВ ЕВРОПА СЕГА Е ТОЧНО ОБРАТНОТО КОИТО НЕ ВЯРВА ЧЕ Е БИЛО ТАКА ДА ПОПИТА РОДИТЕЛИТЕ СИ НЕКА ХОРАТА КОЙТО СА ЖИВЕЛИ ПО ТОВА ВРЕМЕ КАТО МЕН ДА СИ ПРИЗНАЯТ ЧЕ БЕШЕ ТАКА А ТЕЗИ КОЙТО НЕ СА ДА НЕ ПИШАТ ПО ТЕМАТА
sw

2021.03.19 | 13:27

3
Живков отдавна е изгнил като пъпеш. Съжалявам, но не можем да го върнем.
пет

2021.03.19 | 13:00

1
пет блока направят в един град, а се хвалят като, че ли построили цял град

Добави коментар

Водещи новини