Росен Желязков: Управляваме кризата не по-лошо от развитите европейски държави

  • 25 март 2021 08:57

  • 556
  • 8
Росен Желязков: Управляваме кризата не по-лошо от развитите европейски държави
© Кадър БТВ

Ние се състезаваме с идеи в един труден период на здравни и икономически предизвикателства. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в никога не е била партия на популизма, а на спазени обещания. Това заяви кандидатът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети по време на предизборния дебат в студиото на БТВ.

Той беше категоричен, че една година светът е в безпрецедентна ситуация: „Всяка държава следва собствените възможности, ресурси и подходи. Ние успяхме да налучкаме пулса на ситуацията“.

По темата за мерките срещу коронавируса транспортният министър каза: „Управляваме кризата не по-лошо от развитите европейски държави“. В България болничната мрежа е добре развита според него. Координацията между БСП и ДПС е знак за сътрудничество между двете формации след изборите.

Той определи като политическо лицемерие съпротивата срещу концесията на летище София. По този начин ще бъдат уплашени външните инвеститори в България.

Росен Желязков в Благоевград: Ролята на държавата е да създава благоприятна бизнес среда

Желязков припомни, че България има ръст, с който страната ни ще догони европейските демокрации. Обективните показатели са БВП и ръст в икономиката.

Относно ваксините заяви: „България е поръчала през ЕК 3 милиона РНК ваксини, 3 милиона аденавирусни ваксини и 3 милиона антигенни ваксини“. По този начин се постиха балансиран внос на различните видове ваксини.

Благодарение на мерките около 300 000 души са запазили работата си. Според транспортния министър това е била работеща мярка, защото са разпределени 3 милиарда лева в помощ на секторите. Подоходното облагане би наказало средната класа. По отношение на растежа съобщи, че 6 пъти са се увеличи средствата за иновации.

„Повече държава в стопанския живот е прекият път към корупцията“ заяви Желязков. На въпрос на опонент той каза, че подкрепата, която партиите получават, ще бъде видяна след 9 дни. Приоритетите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са в иновации, образование и икономически растеж.

„За ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в управлението не е самоцел, а възможност за развитие на България“, завърши Желязков.

Novini.bg
556 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2021.03.25 | 10:30

8
Еи Смърф,всичко е истървано ,какво дрънкаш нищо неуправлявате,и за управление трябва акъл,незнаете ли.
неработещ от англия

2021.03.25 | 09:31

7
аз съм от миналата година в бг . платили са ми 12000 паунда до сега и сега ще взема пак април и септември . по 2000 за двата периода малко намалиха но какво да се прави. вземам ги само с натискане на потвърди на имейла пратен от данъчните и парите са в сметката. така се прави е не като вас кандидастване , редене , лъжи драги кандидат мошенници.

2021.03.25 | 09:25

6
Разбирам че за да станеш депутат и водач на листа трябва да си безочлив... най-малко.
Вики

2021.03.25 | 09:24

5
Виждала съм хора, на които им викат "пердета". Но толкова много, събрани в една партия, не съм виждала! Не изпитвате ли поне малко срам, господине?!?

2021.03.25 | 09:20

3
И бате Бойко е не по-малко благородник от британската кралица нали? И който не е съгласен и протестира ще го бият частни охранители преоблечени като ченгета.

2021.03.25 | 09:21

4
Ха, ха, ха. Оригинално!

2021.03.25 | 09:16

2
КАК СЕ РАБОТИ В БЪЛГАРИЯ? ИМА ПРОБЛЕМ. ПРАВИТЕЛСТВОТО КАЗВА: НЯМА ПРОБЛЕМ! И ЗНАЧИ НЯМАЛО ПРОБЛЕМ. НА ЗАПАД ПОЛУЧАВАТ 6000 ЕВРО! ПРАВИТЕЛСТВОТО КАЗВА: ТЕХНИТЕ ЗАПЛАТИ И НАШИТЕ СА РАВНИ. И ЗНАЧИ ЧЕ БИЛИ РАВНИ.

2021.03.25 | 09:15

1
вярваш ли си пич?

Добави коментар

Водещи новини