Мирослав Петров, ГЕРБ: Ще работя за повишение на доходите и развитие на инфраструктурата в Плевен

Индустриална зона и инвестиции са ключът към нови работни места и справедливи възнаграждения.

Това заяви категорично кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав ПетровМирослав ПетровМирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 г. и е Областен управител на Област Плевен. Той пред „24 часа“ и разкри концепцията си за развитие на Плевен. „Приоритет номер 1 – инфраструктура, инвестиции, индустриална зона, които водят до нови работни места, високи доходи и справедливи възнаграждения. Съвместно с държавата, с оглед благоприятното географското положение, трябва да направим проект за пътна свързаност с индустриалната зона – магистрала, околовръстно, две летища и река Дунав (на 50 километра има пристанище, готово да поеме големи товари). Тогава Плевен няма да търси инвеститори, а Плевен ще избира инвеститори“.

Комуникацията с властта? „Аз съм областен управител в последните две години. Имам отлична комуникация и прекрасни взаимотношения с всички колеги в изпълнителната власт – с цялото правителство и всички министри. Мога да започна да изпълнявам предизборната си програма буквално от първия ден, ако плевенчани ми гласуват доверие“.

Сигурността в града и малките населени места? „Познанията ми в сферата на сигурността са моето предимство в сравнение с останалите кандидати. Битовата престъпност и осигуряването безопасността на гражданите е огромен проблем за Община Плевен. Решението е ясно – качествен център за видеонаблюдение, общинска полиция, максимално покриване с полиция и техника на периметъра (тук отново говорим за инфраструктура), обща работа с МВР.

Оценка за мандата на досегашния кмет Георг Спартански? „Добри подобрения на части от градската среда, но за съжаление нищо за доходите. С уважание към опонента, но той не намери диалога с изпълнителната власт. Не реализира достатъчно европейски проекти, не се случи нищо за подобряване на инфраструктурата, за индустриалната зона, не бе построена спортната зала. Поздравявам досегашния кмет за хубавия площад. Но моята идея е повишението на доходите, което е основен проблем на Плевен“.

Развитие на спорта? „Изграждането на многофункционална спортна зала е мой основен приоритет. Вече проведох разговори със спортния министър Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във. Имам пълното му съдействие, за да изградим заедно с държавата „Арена Плевен“. Друга важна задача е да върнем общинския басейн на плевенчани“.

Коментари

 1. 2019.10.11 | 19:11

  ЗНАМ ЧЕ ОТ СРАМ ИМ Е КАЗВАНО ЧЕ СА БЪЛГАРИ НО НЕ ВЯРВАМ ЧЕ СА БИЛИ ТАКИВА НА ДЕЦАТА РАЖДАНИ СЛЕД 100 ГОДИШНИ ИЗНАСИЛВАНИЯ НА БЪЛГАРКИ ПО ВРЕМЕ НА ВЕЛИКОТО ПРЕСЕЛЕНИЕ НА НАРОДИТЕ И ПОСЛЕ 200 ГОДИНИ ГЪРЦИ СА ПРАВИЛИ СЪЩОТО ПОСЛЕ 500 ГОДИНИ ТУРЦИ СА ПРАВИЛИ СЪЩОТО НЕ ВЯРВАМ ИЗОБЩО ДА СЪЩЕСТВУВА ДОРИ ЕДИН БЪЛГАРИН

 2. 2019.10.10 | 15:18

  Корумпирано бивше изгонено от полицията ченге лобира заПлевен?!
  Без срам и свян са тези гербаджии.. Поне да беше някой свесен ми то... Срам за Плевен!

 3. 2019.10.10 | 14:17

  А,Мирослав Петров,БСП: за КАКВО ще РАБОТИ????????????????????

 4. 2019.10.10 | 13:43

  Герберасти духайте

 5. 2019.10.10 | 13:02

  Бялото рисе само пумак управиль

 6. 2019.10.10 | 12:59

  Не ви изнася истината, за 400.000.000 лева от изнудвачи, от 20 години

 7. 2019.10.10 | 12:50

  седесарската демокрация ни прогони, ще работите за циганите и турците.

 8. 2019.10.10 | 12:32

  той града умря, тоя за кого ще работи така и не се знае.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет