''Атака'': Да спасим Плевен от Спартански

''Спартански, русофил или соросоид? За или против АЕЦ ''Белене'' и развитие на икономиката в Плевен?'' Тези въпроси постави в интервю за ''Труд'' Адриан Асенов, кандидат на ''Атака'' за кмет на Плевен. Ето и част от акцентите, с които хората на Сидеров атакуват местната власт в центъра на Северна България под мотото ''Да спасим Плевен''.

Приятелите на Спартански

„Спартански е съучредител на „Русофили“ и кандидат на соросоидите от „Демократична България“. Искам да попитам – Спартански, русофил или соросоид? Докато ние от „Атака“ и лично лидерът ни Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа публично защитихме несправедливо обвинения лидер на „Русофили“ Николай Малинов, Спартански се скри като мишка.

Коалицията му с ДСБ и „Да, България“ е безпринципна – коалиция на корупцията, коалиция на интереса, брак по сметка. Спартански е троянският кон на соросоидите в средите на русофилите. Заверата му със соросоидите, наскоро опозорили се публично с подкрепата си за убиеца Полфрийман, е скрепена, благодарение на материален интерес“.

За „русофила“ Спартански

„Атака“ пита – какви са резултатите за Плевен от така наречената русофилска дейност на Спартански? Колко руски инвестиции и руски туристи са привлечени в Плевен?

Той дори открито се подигра на внесената от мен декларация за признаване на геноцида срещу българите през турското робство. С непризнаването на турското робство (точно както политическите му приятели соросоидите отрекоха „Баташкото клане“) Спартански обезмисли и самата Руско-турската война, подвига и саможертвата на десетките хиляди руски войни, паднали за свободата на Плевен. Вероятно причина за поведението му е фактът, че в неговата лична листа за съветници присъстваха откровено турски националисти и радикални ислямисти от една антиконституционна партия. В Плевен се говори и, че се е повлиял и от обаждане на турския консул в Пловдив“.

Неудобни въпроси

Спартански, за или против отмяна на санкциите срещу Русия? Печели или губи Плевен от тези санкции? Знаеш ли колко земеделски производители в общината фалираха заради тези санкции, а следствието от тях е нахлуването в Плевен на чужда земеделска продукция. Спартански, ти участва в сто банкета с хора от руското посолство, а твоите хора от ДСБ и „Да, България“ обясниха, че руският главен прокурор няма право да идва в България. Същите дори настояваха, че руският патриярх няма място в България.
„Спартански, АЕЦ „Белене“ – за или против? Ако си за – как така, нали си със соросоидите от „Демократична България“, които са най-големите противници на ядрената централа. Ако си „за” предприятието, което може да реши въпроса с доходите и да спаси Плевен, какво направи по темата? Къде лобира? При кой министър или отговорен фактор постави въпроса? На банкетите в Русия постави ли поне един въпрос от значение за Плевен“?

Ако си против АЕЦ „Белене”– защо си против интереса на Плевен и целия регион?

Редно е кметът на Плевен да има публична позиция по изключително важните за нашата област теми – АЕЦ „Белене“ и „Балкански поток“. Ако подкрепя големите енергийни проекти с Русия, нека публично се откаже от подкрепата на Найден Зеленогорски и Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. Ако не се откаже, това означава, че е техен слуга. На кого служиш г-н кмете? На плевенчани или на соросоидната сган?

Какво от идеите на Костов и „Да, България ти хареса, за да приемеш тяхната подкрепа?

За или против магистрала „Хемус“? Как си с „Демократична България“, които бяха против решението на правителството да строи „Хемус“? Твоите политически приятели са против „Хемус“ и „Белене“ – двата най-важни проекта за Плевен и региона. Кажи го ясно на плевенчани и обясни.

За или против индустриална зона в Плевен? Колко проекти е представил той на икономическия министър Караниколов? Какво е свършил Спартански за индустрията в Плевен? Какви условия предлага на бизнеса в Плевен? Нула инфраструктура и бизнес среда.

Коментари

  1. 2019.10.08 | 18:47

    Това си е страшно инфантилна статия, но пък точно в стилът на г-н Асенов

  2. 2019.10.07 | 09:59

    Докато има комунисти в управлението на страната, градовете ще западат както и Плевен. Факт.

  3. 2019.10.07 | 09:34

    верно

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет