Мирослав Петров, ГЕРБ: Като кмет на Плевен ще гарантирам справедливо разпределение на общинския бюджет към малките населени места

  • 11 октомври 2019 16:15

  • 182
  • 0
Мирослав Петров, ГЕРБ: Като кмет на Плевен ще гарантирам справедливо разпределение на общинския бюджет към малките населени места
© ГЕРБ

Кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав ПетровМирослав ПетровМирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 г. и е Областен управител на Област Плевен. Той и кандидати от листата за общински съветници от партията се срещнаха с жители на Тученица и Радишево, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Проблемът с малките населени места ми е до болка познат”, каза Петров. По темата с битовата престъпност той отбеляза, че трябва да се направи обстоен анализ на ситуацията, който да помогне да бъдат набелязани най-правилните мерки за справяне с проблема. „На първо време обаче е необходимо осигуряването на видеонаблюдение и улично осветление във всяко населеното място”, обясни Мирослав ПетровМирослав ПетровМирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 г. и е Областен управител на Област Плевен. Той.

„Относно другия важен въпрос – здравеопазването – провел съм предварителни разговори с ректора на МУ в Плевен проф. Томов, както и с проф. Горчев, за възможността студенти да правят профилактични прегледи на хората по селата. „В цялата община в нито едно село няма аптека. Ето защо предвиждаме мобилни аптечни автомобили също веднъж седмично да минават през селата, за да се спестят разходите на хората от пътуване до Плевен”, каза кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав ПетровМирослав ПетровМирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 г. и е Областен управител на Област Плевен. Той.

Знам какви трудности срещате всяка година във връзка със зимното почистване, затова предлагам и работещо решение в тази връзка – график, кризисни щабове, постоянна комуникация с кметовете на малките населени места, колцентър в община Плевен, който в реално време да следи ситуацията и хората зимно време да не бедстват”, посочи още кандидатът на ГЕРБ и бе категоричен, че като кмет на Плевен ще бъде гарант за справедливо разпределяне на общинския бюджет и към малките населени места.

Филип Епитропов
182 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини