Мирослав Петров: Ще осигурим по-добри условия за бизнеса в Плевен

  • 11 октомври 2019 16:35

  • 175
  • 0
Мирослав Петров: Ще осигурим по-добри условия за бизнеса в Плевен
©

“Монтиране на улично осветление и насипване на улиците с баластра, където те са били разкопани заради ремонт на водопроводните тръби. Друг важен въпрос за решеване е спешната нужда от ремонт на магерницата на църквата, чийто покрив е протекъл.  Това ще бъдат приоритетите ми за село Житуша, ако бъда избран отново за кмет”.

Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Радомир Пламен Алексиев на среща с жителите на населеното място. Той беше придружаван от Тони Кирилов и Кирил Граховски, кандидати за общински съветници от листата на МК “ГЕРБ-СДС”, както и кметския наместник Стефка Георгиева. В рамките на срещата бяха обсъдени най-наболелите проблеми в селото.

„Помагал съм винаги и ще им помагам с каквото мога. Поемам и задължението да осигуря възможността училищния автобус да спира до къщата на малката Даная Тодорова от селото, за да може тя да ходи редовно на училище в село Извор. Уличното осветление на няколко места в селото е задача от първостепенно значение за мен, тъй като искам хората да бъдат спокойни нощно време, ако се наложи да излизат навън“, ангажира се кандидатът на политическа партия ГЕРБ.

Той посъветва местните хора как възможно най-бързо да оправят документацията си за регистриране на сдружение, тъй като единствено на такова юридическо лице с нестопанска цел се отпускат общински средства за ремонтни дейности.

Мирослав ПетровМирослав ПетровМирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 г. и е Областен управител на Област Плевен. Той и кандидати от листата за общински съветници от партията се срещнаха с жители на Тученица и Радишево.

„Проблемът с малките населени места ми е до болка познат”, каза Петров. По темата с битовата престъпност той отбеляза, че трябва да се направи обстоен анализ на ситуацията, който да помогне да бъдат набелязани най-правилните мерки за справяне с проблема. „На първо време обаче е необходимо осигуряването на видеонаблюдение и улично осветление във всяко населеното място”, обясни Мирослав ПетровМирослав ПетровМирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 г. и е Областен управител на Област Плевен. Той.

„Относно другия важен въпрос – здравеопазването – провел съм предварителни разговори с ректора на МУ в Плевен проф. Томов, както и с проф. Горчев, за възможността студенти да правят профилактични прегледи на хората по селата. „В цялата община в нито едно село няма аптека. Ето защо предвиждаме мобилни аптечни автомобили също веднъж седмично да минават през селата, за да се спестят разходите на хората от пътуване до Плевен”, каза кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав ПетровМирослав ПетровМирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 г. и е Областен управител на Област Плевен. Той.

„Знам какви трудности срещате всяка година във връзка със зимното почистване, затова предлагам и работещо решение в тази връзка – график, кризисни щабове, постоянна комуникация с кметовете на малките населени места, колцентър в община Плевен, който в реално време да следи ситуацията и хората зимно време да не бедстват”, посочи още кандидатът на ГЕРБ и бе категоричен, че като кмет на Плевен ще бъде гарант за справедливо разпределяне на общинския бюджет и към малките населени места.

 

 

Novini.bg
175 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини