Волен Сидеров: Управляващата коалиция ГЕРБ – ОП, не само работи, но и показва европейско поведение (видео)

  • 13 юли 2018 09:59

  • 3457
  • 3
Волен Сидеров: Управляващата коалиция ГЕРБ – ОП, не само работи, но и показва европейско поведение (видео)
© Канал 3

Ложата на Радев в празна, това не е добре, не е коректен политически ход. Четох неговият критичен анализ, той трябваше да е тук на изказванията. Това заяви председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в Народното събрание по време на дебатите по доклада за българското европредседателство.

„Смятах, че ме излезли от тресавището на българския политически мазохизъм. Председателство е процедура, не можеше да се искат невъзможни неща за изпълнение. Ние се справихме чудесно с тази процедура“, каза още той.

„Това председателство ще покаже на Европа и света, че тези партии, наричани извън системата, ще бъдат приети от ЕС.  Управляващата коалиция ГЕРБ – Обединени патриоти, не само работи, но и показва европейско поведение“, коментира Сидеров.

„В това председателство българският глас се чу. За първи път българското правителство посочи интереса на България – темата за миграцията и още много. Показахме, че не искаме да бъдем буфер и периферия на Европа. Това трябва да бъде характерът на българската дипломация“, категоричен бе лидерът на „Атака“. 

"Чужденците разбраха, че сме и по-красиви и по-добри", коментира председателят на ПГ на „Обединени патриоти“. 

„Нашият политически ход не свършва с европредседателство. Чувам критики към председателството, които не са коректни и обективни. Трябва да застанем заедно, за да се сътвори нещо добро. Не трябва да сочим себе си - парламентът това сме ние“, допълни Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа

„Изисква се голям характер. Има два вида мъжки характер - истински и с пет букви“, пошегува се Сидеров.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3457 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ивайло Петров

2018.07.14 | 12:37

3
На преЦедента румен радев "мъжкият" му характер определено е с пет букви!
Умник Гюро

2018.07.13 | 11:44

2
Умник Волен ЛЪЖЕ.
Умник Гюро

2018.07.13 | 11:43

1
Умник Волен ЛЪЖЕ.

Добави коментар

Водещи новини