Нинова за председателството: Добра организация, но слабо политическо съдържание (видео)

  • 13 юли 2018 09:34

  • 2695
  • 5
Нинова за председателството: Добра организация, но слабо политическо съдържание (видео)
© Канал 3

Оценяваме председателството като много добра форма и организация, но със слабо политическо съдържание. Това заяви лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в Народното събрание по време на дебатите по доклада за българското европредседателство.

Искаме да благодарим на администрацията, макар и зад камерите направиха възможна добрата организация на председателството, каза Нинова.

По думите й консенсус, конкурентоспособност и кохезия са били три ключови думи за европредседателството.

Но според Нинова Европа сега е по-разделена от всякога по ключови въпроси, като например миграцията и бюджета.
Европа се раздели на различни групи - Източна срещу Западна, периферия срещу центъра.

Българският премиер и правителството не можаха да осигурят консенсуса на българските институции, каза Нинова.

Европейската икономика получи сериозен удар в областта на конкурентоспособноста, каза Нинова. Търговската война и спорове между САЩ и Европа ще намали конкурентоспособността на европейската икономика, коментира Нинова.

Председателството започна с шесторно убийство и завърши с убийството на затворник, 72 протеста бяха проведени в цялата страна, каза Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Като заключение Нинова заяви, че председателството е било еднопартийно мероприятие, което не е могло да мобилизира енергията на българския народ.

Това председателство беше голяма възможност, но тя беше пропиляна, каза Нинова.

 

Последвайте канала на

Нора Виткова
2695 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.07.14 | 07:23

5
В критиката на нИНОВА няма нищо градивно, както обикновенно. Има само завист, и злоба.

2018.07.14 | 05:42

4
Мътиш ми не мътиш - ке те ям... Това е то. Пълно отричане на всичко. В белите държави опозицията, приема добрите неща и критикува лошите. В Бг обаче конструктивна опозиция няма. Има партия , която се домогва до властта.
варната

2018.07.13 | 11:47

3
От всички глупости които избълва тази Изкуфелница разбрах само едно!Борисов е виновен че Тръмп е наложил Мита .То бива простотия ама чак толкова.
Vuzmezdie

2018.07.13 | 11:05

2
Ама как не се сетих, Боже? В най-скоро, ама в най, най-скоро време, Другарката от Крушовица ЩЕ ВИКНЕ ТРЪМП И МЕРКЕЛ ЗА ДА ИМ СЕ НАКАРА, ДА ГИ ПОНАПЛЯСКА КАТО МЪЖ И "МАРШ В СТРОЯ!". И светът ще светне и тръгне по нов път - Крушовишки!!!!
мииии

2018.07.13 | 09:51

1
народа го е казал,като няма какво да кажеш по добре си мълчи,но комунягите са тъпо племе дори и поговорките не знаят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини