Кънев разочарован от Христо Иванов: Ако не влезем в бой днес, утре ще е късно

  • 27 януари 2017 11:19

  • 3942
  • 2
Кънев разочарован от Христо Иванов: Ако не влезем в бой днес, утре ще е късно
© Булфото (Архив)

Лидерът на ДСБ и основател на "Нова република" Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и побърза да изрази разочарованието си от решението на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и "Да, България" да се явят самостоятелно на изборите.

"Очаквах смелост, зрялост и решителност от всички политически съратници за обща битка за радикална съдебна реформа и изкореняване на корупцията. Научих от медиите, че Христо и групата около него отказват да се включат в тази битка заедно с нас. Всеки сам решава докъде му стигат силите", коментира Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Той посочва, че той и неговите хора ще се борят за незабавната промяна и за "безусловна капитулация на мафията".

"Много от основателите на "Да, България“ са наши политически приятели и осъзнават много добре, че нямаме време. Ако не влезем в бой днес и се скрием в суетата си, утре противниците на България ще са още по-мощни и още по-охранени. А животът на сънародниците ни - още по-труден и без перспектива", категоричен е още Кънев.

Въпреки това той пожелава успех на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и "Да, България".

Нова Република влезе смело в битката – тя не е само с мафията. Битката е и за Нова Република, нова икономика и нова надежда за нацията ни.
Надежда, която се ражда от смелостта.

ПП. Няма да кажа нищо повече по темата, нямаме време да се занимаваме с разговор, който не засяга нуждите и болките на хората. Надявам се всички в Нова Република и Демократи за силна България да проявим такт и зрялост.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
3942 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Веселин Василев

2017.02.07 | 07:20

2
И да бяхте се обединили - все тая.
Бай Кольо

2017.02.07 | 07:20

1
Този човек упорито работи за разединението на десницата.Неговият ментор Иван Костов използваше подхода обединявай и обезличавай който водеше до същия резултат.Нищо чудно.че на хората от партията на Христо Иванов им е писнало от номерата и изцепките на Кънев и затова си създадоха своя партия.

Добави коментар

Водещи новини