Меглена Кунева: ГЕРБ и БСП удобно си подават топката

  • 09 ноември 2011 07:54

  • 1348
  • 4
Меглена Кунева: ГЕРБ и БСП удобно си подават топката
©

Не искам да се изказвам от името на Конституционния съд по въпроса с евентуалното искане на БСП за касиране на изборите, по-важно е имаше ли възможности за всички участници свободно да гласуват. За съжаление, отговорът е "не".

Това заяви в сутрешния блок на БНТ кандидатът за президент на отминалите избори Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Аз няма да касирам изборите, защото нямам партийна група и не бих имала такава възможност.  Нямах застъпниците на партиите, които да следят какво се случва в секциите. Има политическо лицемерие, партиите удобно подават топката помежду си, включително ГЕРБ и БСП. Имаше изборни нарушения и на двете партии, допълни тя.

Искам да кажа на хората, които ме подкрепиха, че съм с тях, ще се върна на местата, които посетих преди изборите, защото поех различни ангажименти да им помогна с каквото мога, посочи Кунева.

В момента страната се управлява от олигархични кръгове, групи по интереси, което аз искам да променя. Ако няма реакция, те ще унищожат всякакви надежди за промяна на статуквото. "Меденият месец на спокойствието" на правителството, осигурен и от медийния комфор, свърши и управляващите все по-трудно ще печелят доверието на хората оттук нататък, каза още Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1348 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Az

2011.12.03 | 00:52

4
За съжаление безкрайно простия ни и необразован народ гласува за бойко , който просто помага на ТИМ и тем подобни да ни стискат все повече и по-дълго за топките ! Хубаво е казал народа преди векове че си заслужава управниците !
Разумен

2011.12.03 | 00:51

3
Кунева, ти си позор за страната ни! Как не те е срам бе жено??? Ама грам срама да нямаш и ти..Дърта комуняга си и ти, ама само ми се правиш на различна..Марш от България,ти си гола вода!!
vdr

2011.11.10 | 20:40

2
Този народ не мисли.Видяхме какво направи бойко,една магистрала и обновени спирки,докато имаше безброй по-големи проблеми.Сега мили мои,един мандат пак ще тънем и ще се надяваме някой да ни спаси.Мисля,че тази жена беше достойна за президент,поне трябваше да й се даде шанс да видим какво може,то друго остана ли,освен да ги пробваме и отново,и отново да се убеждаваме,че няма оправия.
с

2011.11.10 | 20:08

1
СДС се самоуби. Ще галсувам за тая. То друго не остана.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини