Меглена Кунева: Черните пари стимулират сивата олигархия

  • 15 ноември 2011 09:21

  • 1298
  • 6
Меглена Кунева: Черните пари стимулират сивата олигархия
©

Убедена съм, че мога да генерирам идеи и да защитавам страната си.

При срещите с холандските колеги говоря колко е важно да влезем в Шенген. Нямаме нещо, около което да се обединим, ГЕРБ като че ли не иска да го направи. Майсторството на един политик се демонстрира с това как може да обединява. Истинското творчество е в свързването на нещата, казва Стив Джобс. Един политик свързва хората. Трябва да се обединим около няколко точки, които да ни бъдат национален приоритет.

Това заяви в интервю за БНР Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

„Платените публикации са факт и буди притеснение медийната среда в България. Няма демокрация без свободни медии. Ако медиите са платени с черни пари, това стимулира сивата олигархия и сивата партия, които все повече се срастват. Данните са твърде фрапиращи, за да бъде оставен без коментар този въпрос. Нищо не може да остане скрито, въпросът е дали някой се интересува. Това е част от картината на България, медиите са част от образа на България”, посочи още Кунева.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1298 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2011.12.21 | 09:51

6
Кое ще защитаваш? Циганите ли? От кого ще защитаваш страната си? Българския народа от мутрите и комунистическите фамилии в сянка? Или? Бъди по-конкретна, вече 70 години слушаме общи приказки, дори и учебниците го доказват!

2011.12.21 | 09:50

5
И тя ще изпере поредните милиони а народа кучета го яли, обаче виждате ли тя щяла да работи за народа и имала решения и идеи.....айде върви на майната си ма продажен комунистически кукер такъв....
владо

2011.12.21 | 09:50

4
Г-жа Кунева е умна жена- доказа го и в Брюксел!Тя подписа за Козлодуй ,но де факто цялото правителство и лично премиера е виновен, че спряха 3 и 4 реактор защото не можаха да ги защитят адекватно! Очаквах повече от нея в президентската кампания, очаквах позитивизъм и конкретика; но за жалост и тя изпадна в обичайните кръчмарски обвинения и общолафия,като гей Сергей и всички останали!Сега пак обвинения ,но без конкретика - имало черни пари и сива икономика - ние това го знаем и е така от 20 год.! Но къде са фактите, кого конкретно обвиняваш и кои пари конкретно са черни! Ако не го кажеш изпадаш в ролята на селска клюкарка,дето била чула" че Пена май била се онодила с еди кой си и май била забременяла и .....?"Отдавна мина времето на критикуването по принцип, надали и скоро ще се появи бълг.политик, който ще казва нещата с точните им имена и факти,щот всички сега не стават и са за бунището! Явно и Кувева няма да е "жената, която ще отсрами България", както пророкува и Ванга, и Вера Кочовска, и Слава Севрюкава, явно и нейните "5 минутки слава" отминават!

2011.11.16 | 10:42

3
Мигленче каква ще ставаш в БГ? За какво те готвят родните босове?
Пръмова?!

2011.11.16 | 10:41

2
Пръмова какви не свободни медии говориш?! Кошлуков като излезе и показа що за свиня си, защо не отиде да се защитиш или не излезе да кажеш, че лъже?! Защо ни закопа като комисар и преговарящ в Европа?! Айде у лево и да не те гледаме повече комунистке мръсна!!!
sportnamedicina.com

2011.11.15 | 18:46

1
Посетете първия професионален сайт в България за спортна медицина www.sportnamedicina.com

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини