Бойко Борисов: Нагло е комунистите да се пишат гарант за демокрация

  • 30 октомври 2011 22:31

  • 4879
  • 12
Бойко Борисов: Нагло е комунистите да се пишат гарант за демокрация
©

Надявам се тежката изборна кампания да отшуми бързо и от утре да се захванем за работа, защото живеем в най-тежките времена след Втората световна война.

Това заяви на пресконференция в НДК министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Оттук нататък Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на ще си гледат президентството, ще се виждаме само по работа. Благодаря и голям поклон на българския народ. Аз не очаквах такава голяма подкрепа след всичко, което се изливаше от телевизионните екрани от противниците ни, които след това казват, че у нас няма демокрация, допълни той.

Не мога да си представя наглостта дори да не искаш да поздравиш победителите. Това не ме учудва, защото това е манталитетът на комунистите - да не си признават грешките. Нагло е комунистите да твърдят, че са гарант за демокрацията - тези, които взривяваха църкви и пращаха хората в Белене. Призовавам Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на да ми извади досието, където още когато съм бил дете, е записано, че съм внук на монархофашист и не трябва да ми се дават ръководни постове. Вече 5-6 години, където срещнем на избори БСП, там ги бием. Ние набираме скорост и искаме да имаме сериозни опоненти. Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,, от Атака" ни се обадиха да ни поздравят, от Европейската народна партия, само не и БСП. Как можеш да кажеш, че се мутризира страната - по този начин обиждаш Жозе Мануел Барозу, обиждаш Йежи БузекЙежи Бузек Йежи Бузек - полски политик, председател на Европейския парламент. Роден на 3 юли 1940 г. на, обиждаш Сикрет сървис - всички, които дадоха много добра оценка за работата ни наскоро, заяви премиерът.

Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в каза, че кризата е дошла с ГЕРБ – елате и си отворете стенограмите, вие сте знаели, че кризата настъпва, но сте харчели така, че да оставите следващото правителство на хляб и вода. И ние можем да кажем, че в градовете, където побеждава БСП, те са купили гласове, но от това не печели никой. Следващият път левицата ще победи, ние ще излезем от властта, но за разлика от тях, ще ги поздравим, защото трябва да покажем на Европа, че имаме политическа класа. Отново благодаря на всички българи за подкрепата, защото ако имахме по-ниски резултати, това щеше да даде повод на опозицията да иска предсрочни избори и така след икономическата, щяхме да имаме и политическа криза. Категорично няма да се кандидатирам за президент и не искам повече медиите да задават нагли въпроси на Плевнелиев от сорта на такива, дали ще ми топли стола в президентството, каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той отрече Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после да е следващият министър на правосъдието. "Имаме няколко добри кандидати, единият е много добре приет от Брюксел, което е много важно", каза премиерът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4879 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
мнителен

2011.11.06 | 22:58

3
Владо, Владо, прав си само в последното си изречение. Тези избори много от нещата не ми се влъзват - на всеки 10 души 8 плюят сегашните управници, а излиза, че са гласували за тях. Хм, има нещо гнило, ама не в Дания, а в България.
shatterer

2013.08.14 | 21:54

12
Ами от 6 милиона души са гласували 3 милиона! Явно тези 8 от 10 са си стояли в къщи да плюят от ПС-тата, другите 2 кауна от 10 са гласували за '' по-малкото зло''! Аз не гласувах, защото не съм сигурен кое е по-малкото зло.
dejavoo

2013.08.14 | 21:53

11
ББ може да се окаже българският Джеф Дънам със своите кукли Цецко, Цецка и Роско!
ha

2013.08.14 | 21:53

10
нагло е най-големия комунист в България да говори против себеподобните си!
37

2012.05.23 | 19:22

9
Браво за коментара!
владо

2012.05.23 | 19:22

8
Народа доказа ,че не се поддава лесно на първосигнални внушения, като страх, мизерия, диктатура и фалшификации! Плиткоумни негативни кампании в стил другите са тъпи маймуни , а аз съм нежно ангелче / точно пък Калфин??????/ явно не вървят!То почти няма областен град където хората да не искат управление ,като в Бургас / не случайно многократно го посочвах като пример как за 3 год. може да се направи повече ,отколкото за предишните 20 год./ Но най-много се радвам ,че българина явно не желае вече безпринципни коалиции като БСП - ДПС, а най-вече че за 1 път Доган "няма думата" в България!

2012.05.23 | 19:20

5
И ти си заразен от глупостта на ТИКВАТА.
AlexK

2012.05.23 | 19:21

7
Chestit Imen Den , Tikva !!! Zasega obache , ti si po-malkoto zlo ...
69

2012.05.23 | 19:21

6
АХ. От първи пазител на най-главния комуст, сега съм главният им унищожител. колко ми е къса паметта!! А владо явно е основен говорител. Така стоят нещата... всички кметове от БСП-ари станаха Гербери, както и нашия... за още две години, докато свърши мандата. А после?!!!
!!!

2012.05.23 | 19:20

4
Га еди кифтетата на бай Тошо ни рива.......

2011.11.06 | 22:57

2
Тоталитаризма ще си отиде, когато в България вече никой не се опитва да подражава на бай Тошо. За съжаление, това все още не е факт. Напротив сега се разиграват точно смешните лозунги от татово време, като жалък опит да послужат за обединение на българската нация. В България все още има немалко хора, които бъркат националното обединение с налагане на еднопартийната система - патент на тоталитаризма. За да стане това в България трябва да има гражданско общество, а за да има гражданско общество хората трябва да бъдат свободни и отговорни, а не постоянно да вървят след поредния вожд и учител.
х х х

2011.10.31 | 12:49

1
От 6 милиона българи , гласуваха 3,нещо не разбрах.Президент на малко повече от една четвърт от правоимащите да гласуват. Поздрави все пак е наш президент!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини