Бойко Борисов: И след 5 г. няма да се кандидатирам за президент

  • 30 октомври 2011 21:32

  • 2103
  • 0
Бойко Борисов: И след 5 г. няма да се кандидатирам за президент
©

Свалям шапка на българския народ, защото във времето на тежката финансова криза не предизвика и политическа криза.

Това заяви пред ТВ7 министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

БСП има много опит в купуването на гласове. Не искам да им влизам в полемиката и обидните фрази, които повтарят. Българският народ с начина си на гласуване подкрепи стабилността в България. ГЕРБ постигна много сериозен резултат в местните избори и мисля, че това е достатъчно. ДПС е сериозна партия, която винаги постига своите резултати, този път малко не им стигнаха силите.

Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в се обади да ми честити на първия тур - така се прави, защото е лесно, когато печелиш, но не и когато губиш.

Омръзна ми да ме питат дали ще се кандидатирам за президент, няма да се кандидатирам и след 5 г. и тези, които го твърдяха, трябва да ми се извинят.

Всички загубили партии са си пратили социолози по телевизионните студиа и се тръшкат. Утре почваме работа по бюджета за догодина и кметове от всички партии ще идват да искат пари, затова ме учудват хора като Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, които ни обвиняват - където имахме грешки в местната власт, сменихме кметовете, затова сега печелим убедително и тези избори. Не знам какво трябва да направим, че след 2 г. на парламентарните избори да подобрим резултата, който постигнахме на изборите "2 в 1", каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2103 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини