Росен Плевнелиев: На втория тур с Калфин излизаме при 0:0

  • 28 октомври 2011 08:04

  • 1096
  • 1
Росен Плевнелиев: На втория тур с Калфин излизаме при 0:0
© Булфото

Имаше неуредици на първия тур, но не и подмяна на вота на гражданите.

Това заяви в сутрешния блок на БНТ кандидат-президентът на ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Вотът на хората е истински и е доказан чрез преброяване на бюлетините. Трябва да е ясно, че провеждането на избори "2 в 1" е сложно, опитахме се да спестим 20 млн. лв. на данъкоплатците. Броят на недействителните бюлетини е по-голям от предишни избори заради по-високата избирателна активност. Ако опозиционните партии имат доказателства за нарушения, да сезират съда. Преднината пред Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска донякъде ме успокоява, но това не е като футболен мач, където запазваш преднината си след първото полувреме, на втория тур излизаме при резултат 0:0, допълни Плевнелиев.

Още на първия тур Калфин акумулира част от гласовете на ДПС. Те играят заедно, те са част от тройната коалиция, затова гражданите трябва добре да помислят кого да подкрепят. Уговорката между Калфин и Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от да предизвикат предсрочни избори е безотговорна позиция, защото това ще доведе както до политическа, така и до засилване на икономическата криза, посочи кандидат-президентът на ГЕРБ.

Убеден съм, че ще получим подкрепата на всички вдясно и в центъра, но мисля, че ще получим гласове и от традиционно леви избиратели, защото българите виждат резултатите от политиката на ГЕРБ. Не влизам в уговорки с никой, българските граждани, които ме подкрепят, ще подкрепят бъдещото модерно развитие на страната ни, каза още Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1096 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Az

2011.10.28 | 11:44

1
Az shte glasuvam za Gerb, zashtoto Komunistite ni dokaraha poslednite godini do tova plachevno sastoyanie i sapartiitcite im , koit za sazalenie sa i sred nas!!!!!!! 0:1 za Gerb

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини