Плевнелиев: Калфин и Доган програмират криза

  • 27 октомври 2011 13:37

  • 3048
  • 15
Плевнелиев: Калфин и Доган програмират криза
©

С уговорките, които Калфин направи с Доган, се програмира криза в България. Това не е в интерес на държавата и на хората. Това каза Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, кандидат за президент от ПП ГЕРБ, на среща с журналисти. По думите на Плевнелиев - във времена на световна криза, ние трябва да пазим нашата стабилност.

„Ние минахме нелесно; на всички е тежко и трудно, но ние минахме по един достоен начин през тази криза. Не трябва да си клатим къщичката, а трябва да надграждаме, трябва да останем стабилни. Когато говорим за работа, доходи, работни места, икономика, перспектива, регионално развитие, те са функция на това държавата да има инвестиции, работеща икономика. За целта ни трябва стабилност. Затова считам, че Калфин не работи за стабилността, влизайки в уговорки с тези, които искат предсрочни избори. От президента се очаква да помага, да бъде винаги част от решенията, а не – част от проблема”, каза Плевнелиев.

По думите му - за съжаление, Калфин, с влизането си в уговорки с ДПС и Доган, и търсейки предсрочните избори, със сигурност по-скоро ще пречат и разделят, отколкото да обединяват.

Народът е мъдър – хората гласуват за тези, които ще им свършат работа. Това каза Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, кандидат за президент от ПП ГЕРБ.

По думите му - българите за пръв път от 20 години, с този избор, показаха, че те гласуват „за”, а не – „против”. „За нас това е голямата промяна”, каза Плевнелиев. Силно гражданско общество, ясен избор на хората в посока - кой какви ангажименти поема, кои политици и какви политики ще бъдат подкрепени, за да върви държавата напред, каза Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Благодаря много на всички, които ни подкрепиха. Благодарни сме и очакваме отново подкрепа от всички, които гласуваха за нас, но гарантирахме, че с труда си ще работим и за тези, които не ни подкрепиха на първи тур, както и на тези, които не гласуваха – каза Плевнелиев.

Градим и надграждаме постигнатото, това беше основният акцент в кампанията – каза Плевнелиев. От първия ден казахме категорично „ние в тази кампания ще играем себе си”, добави той.

Искаме дейно президентство, искаме активен екип, искаме много млади хора да влязат в президентството, искаме да работим за бъдещето, а не – за миналото. Не влязохме в тона на всички, които работиха с прийомите на миналото – каза Плевнелиев.

Нашата силна заявка е – прагматично президентство за една модерна България – заяви кандидатът за президент от ГЕРБ. Видяхме в последните 40 дни и на първи тур на изборите, че с манипулиране на факти, с минало и агресия, изборите не могат да бъдат спечелени, добави той.

Последвайте канала на

3048 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
Elena

2018.04.07 | 08:29

15
Уважаеми търсещи кредит! Вие във всякакви финансови затруднения? Искате ли да започнете собствен бизнес? Тази компания за заем е създадена организация за защита на правата на човека по света с единствената цел да помогне на бедните и хората с финансови затруднения в живо
.

2011.10.28 | 14:31

14
След като българският народ и без това бил "мъдър" и ви "подкрепя", защо тогава се насрахте да купувате гласове ?
eskimos

2011.10.27 | 17:04

2
xaxa!za da stigne,trqbva da arti6e!
adelina

2011.10.28 | 14:31

13
А какво ще кажете за това, че от как Герб са на власт ...всички дела за неизплатени възнаграждения се бавят и съда не прави нищо ..., макар че тези дела трябва да са по бързата процедура така наречена чл.310.и знаете ли защо е така понеже Герб се храни с парите на тези хора....Ще попитате как - просто е ...шефовете на фирми вместо да си платят на служителите дължимите суми, заработени с къртовски труд, ги дават за кампанията на Герб..., нестига това ами дори стават членове на въпросната партия, и защо - естествено за да получат политически чадър ...и не стига това ами сплашват хората да не водят дела срещу тя- защото това било борба с властимащите...и пример ще ви дам Става дума за един г-н от листата на Герб в град Дупница...въпростият Ивайло Константинов, собственик на ред Фирми най- голямата между които е Юнион ивкони....същата тази фирма дето преди беше поддръжник на ДПС и чиито автобуси безплатно возеха турските граждани с български паспорти на така наречения изборен туризъм да гласуват за партията, на която симпатизират..... Сега този г-н Константинов вече е член на Герб - поредната фурнаджииска лопата...и Г-н Плевналиев ми твърди че тази партия е от честни хора... Здравейте всички, които имате да получавате пари от фирма Юнион ивкони - която ви мами с години...имам да ви съобщя само едно- стане ли Ивайло Константинов общински съветник сте загазили ....защо, защото не само че няма да си вземете парите, ами и защото тогава властта му ще е още по -голяма ...защото като член на партия ГЕРБ той е от богопомазаните... много ми е интересно тези от ГЕРБ дето се бият в гърдите, че не крадат- как става този номер при положение, че един нередовен платец като Ивайло Константинов е в техните редици...Ей г-н Константинов кога най- после ще си платиш дълговете на хората дето работят за теб за без пари...и може ли да питам аз, г-н Бойко Борисов, защо приема пари от човек като Константинов...не го ли е срам с неизплатените заплати на служителите на ЮНИОН ИВКОНИ да си прави предизборните агитки....срам и позор...А и още нещо г-н Борисов защо така изведнъж от как Константинов е член на вашата партия делата срещу него са замразени и се бавят...или точната дума е се потулват и се влачат, че като спечелите да бъдат анулирани чрез рекет и шантаж.....нали уж доклада на ЕС за съдебната ни система е лъжа и тя функционира много добре ... ЕХ БЪЛГАРИЙО ЗА ТЕБЕ ТЕ УМРЯХА.....АМА ЗАЩО ЛИ СА СЕ ТРЕПАЛИ...НЕ СИ Е ЗАСЛУЖАВАЛО, ПОНЕЖЕ СЕГА НИ УПРАВЛЯВАТ ХОРА, ЗА КОИТО ИДЕАЛИТЕ НА ЛЕВСКИ И БОТЕВ СА ГЛУПАВИ ХИМЕРИ...АМА НЯМА КАК ДА НЕ Е ТАКА- ТУК СТАВА ДУМА ЗА ЕДНИ МНОГО ВАЖНИ ЛОБИТА И КУПИЩА ПАРИ, ДЕТО ТРЯБВА ДА ВЛЕЗАТ В НЕЧИИ ДЖОБ...ЧУДНО В ЧИЙ...........
разконспирирани

2011.10.28 | 11:59

12
ДПС и БСП, начело с Първанов, тръгвали на щурм срещу управлението на ГЕРБ. Изгубили около 1 млрд. за две години. Нов заговор заплашва да дестабилизира страната. 400 000 гласа предлагал за продан лидерът на ДПС Ахмед Доган по време на политическите совалки в последните дни преди балотажа на 30 октомври. Според ДПС толкова бюлетини с кръстчета за Ивайло Калфин щели да осигурят короноването му на „Дондуков” 2. Това съобщиха за „Торнадо” източници от „Позитано” 20 и площад „Гарибалди”. В сметките на депесарите обаче влизало условието сегашният лидер на БСП Сергей Станишев да замине на почетна длъжност в Партията на европейските социалисти (ПЕС), а мястото му да заеме сегашният държавен глава Георги Първанов. През пролетта БСП и ДПС щели да атакуват кабинета „Борисов” с компромати до всички инстанции на ЕС и Вашингтон. Двете политически сили нямало да търсят трети съюзник, защото имали намерение да съставят сами кабинет и да разпределят властта в съотношение 2:1. Планът „Пролетта на недоволството 2012” щял да се реализира дори Плевнелиев да успее да пребори Калфин за президентския пост. Лидерите на ДПС и БСП били категорични, че повече не можели да търпят управлението на ГЕРБ, защото финансовите им загуби растели всеки ден. Те се изчислявали на около 1 млрд. лв. за последните 2 години от пропуснати вземания. Първият разговор за обсъждане на съвместни действия се провел миналата събота, в деня за размисъл, в резиденция „Бояна”. Ръководството на ГЕРБ обаче било в течение на тайните договорки. Във всички местни организации е обявена тотална мобилизация. В партията на Борисов се шегували, че се задавал изключително патриотичен вот в неделя. Паролата била възрожденският химн „Стани, стани, юнак балкански”. От щаба на Росен Плевнелиев и Маргарита Попова се надявали, че договорките между ДПС и БСП ще изкарат и негласувалите на първия тур да отидат до урните. Българино - ще допуснем ли пак турчин да "разпределя парите в държавата ни" ,както правеше Доган в Тройната ограбителница??????
За Плевнелиев

2011.10.28 | 10:16

11
В края на краищата за какво ни е демокрация като никой никъде не приема българите като европейци, а като цигани, крадци и бедняци нищо не ни е като в нормалните държави, а и тази демокрация е фалшива
попов

2011.10.28 | 10:16

10
На крива ракета - космоса и пречи. И пак се завъртя латерната на ГЕРБ, че първо трябва да се изгради държават а после другото от самосебе си ще дойде, само че докато дойде може и хора да не останат в БГ. С тези мизерни доходи, разтяща безработица и никаква алтернатива само до пътища им е на хората. Това отдавна се изтърка, но някой си мислят, че така ще е до безкрай.
рататуй

2011.10.28 | 10:15

9
радвам се че кандидата залага на младите и перспективните а не на мързеливите "КАЛФИ" на партията родна!!! Щом работещите издържат пенсиите и тютюнопроизводителите а и всичко останало имат право на избор
нттнфнвт78этк9сг

2011.10.28 | 03:01

8
Е стига с тези измишльотини на ББ- Тимон и на ЦЦ- Глигана, те ни пеят песничката хакумамакака........ Дръжте се достойно и бъдете готови да понесете дори и поражението. На зрели хора не наподобава да се държат като хлапета. Щом сте в политиката, ще търхите и всички политически методи, приьоми и тактики, такава е демокрацията, при спазването на закона.
milen

2011.10.28 | 03:00

7
a ti li 6te svar6i6 rabota be bokluk gerbajiiski, cqlata vi partia ste bokluci, da vi sera na partiata mutrenska
evgeni

2011.10.28 | 03:00

6
---- Прикрепено писмо (Как " Дядо Мраз" стана "Дядо Коледа",но Дядо Поп си остана същия) ---- Подател: евгени славков До: sinod@abv.bg Относно: Как " Дядо Мраз" стана "Дядо Коледа",но Дядо Поп си остана същия Дата: Четвъртък, 2011, Октомври 27 15:21:54 ЕЕЩ Здравей Дядо Попе.Няма да те питам защо ти е толкова дълга брадата и колко трябва да е по канон,но ще те попитам ще успее ли Бойко Борисов да ви прикрие сатанинските лъжи наречени "православие",които проповядвате в картинните си изложби наречени "православни църкви" .Ако дедушка проповядвате истина, защо противоречи на Божието Слово и билблията. защо сега Б.Борисов се опитва да прикрие насрания си дърт гьз чрез вас като се опитва да ви се хареса и чрез "Инвестииции" от 41млн.лв. за ремонт на вашите свърталища наречени "православни" ,но служещи на "Гръцкия Козел"???!!! Абе Дядо Попе и ти Бабо Попадийке ,кажете на глас какво гласи -Първа ,Втора и Заповедта "Не лъжи" и "Не кради" Ах ти Дядо Попе ,как няма вашите боядисани дъски наречени икони /идолчета /да не са чудотворни !!!! Горките бабички ,една дървена картина да ги ОБИРА .
lud

2011.10.27 | 16:47

1
ti si za psihiatriq we

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини