Марешки vs Кирил Йорданов: Можеш да взривиш детектор на лъжата (видео)

  • 26 октомври 2011 09:28

  • 4340
  • 0
Марешки vs Кирил Йорданов: Можеш да взривиш детектор на лъжата (видео)
©

Грозен скандал се разрази в студиото на предаването „Бодилник“ по ТВ7 по време на дебата за Варна. Настоящият кмет Кирил Йорданов и претендентът Веселин Марешки си отправиха взаимни закани, че ще се съдят за клевета.

Стартът на канонадата беше даден от Кирил Йорданов, който обвини Марешки, че не е изпълнил договора с община Варна за сграда във Виница. Ще ви осъдя за това, закани се Веселин Марешки и се обърна към Николай Бареков с думите „успокойте го малко“. Вие нещо сте се зачервили, не му остана длъжен Кирил Йорданов.

213 млн. лв е годишния бюджет на Варна. За да оправим изцяло пътищата са необходими 1 млрд. лв., а имаме едва 20 млн. лв за ново строителство и 7 млн. за кърпежи, заяви Йорданов. От кърпежите на дупки на улиците във Варна забогатяват няколко варненски фамилии, които започнаха да карат  Ламборгинита и Ферарита, отговори Марешки. Аз ще кандидатствам за еврофондове, за да се преасфалтират улиците, добави аптекарския бос. Това е доказателство че нищо не разбирате, няма еврофондове за градските улици, а само за извънселищна пътна мрежа, отговори веднага Йорданов.

За последните 2 години са ми правени над 300 проверки, над 60 от тях са били от европейските институции 12 прокурори са били в общината. Това е атестацията за начина по който се работи, убеден е кандидатът на ГЕРБ. Никой не смее да ми звънне да ходатайства за назначения и сделки, заяви Йорданов. На въпрос дали имат зависимости обаче разговорът придоби комични размери. Кирил Йорданов размаха здравното си досие, съставено от 4 професори и един доцент, в който е посочено, че не е зависим от алкохола. Доказателството беше по повод твърдение на Марешки, че варненският кмет му се е обадил мъртво пиян да го убеждава да не участва в изборите.

Аз не съм алкохолик, не пуша и не съм хомосексуалист, отговори Веселин Марешки и призова Кирил Йорданов на детектор на лъжата. Нека се вържем и двамата и да отговаряме на въпроси, заяви аптекарския бос. Вържете се където искате и по-добре да си останете вързан, избухна Кирил Йорданов. Ако беше на детектора, той щеше да експлоадира, не му остана длъжен Марешки. Аптекарският бос обяви, че ще възстанови пенсионерските клубове във Варна и ще завърши проекта Алея първа, тъй като това е лицето на морската столица. Не съм прескачал от партия в партия, аз съм мениджър, който няма да ходи в Швейцария, дори да загубя изборите, заяви Марешки. Кълна се в детето ми, че нямам един сантиметър собственост в Швейцария и влогове извън страната, закле се варненският градоначалник. В крайна сметка и двамата претенденти поискаха запис от предаването, за да им послужи като доказателство в съда.

Последвайте канала на

Novini.bg
4340 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини