Кирил Йорданов: ГЕРБ не са ми поставяли условия

  • 19 юли 2011 13:22

  • 1315
  • 2
Кирил Йорданов: ГЕРБ не са ми поставяли условия
©

По време на разговорите между ГЕРБ Варна и Кирил Йорданов за номиниране на сегашния кмет за нов мандат с подкрепата на управляващата партия нито една от двете страни не е поставяла условия. Това заяви самият градоначалник пред журналисти.

„Няма условия – нито към мен за членство в ГЕРБ, нито към тях. С настоящия премиер досега сме работили плътно и добре. Какви условия повече от това? Това са само условия, които спомагат такъв един завършек, ако той настъпи. Не съм поставял условия, имам си програма”, коментира Йорданов.

За бившия си заместник и настоящ депутат от ГЕРБ Свилен Крайчев, който се обяви срещу номинацията на Йорданов, кметът заяви: „Имал мнение човекът, казал го – какво от това”.

Преди започването на преговорите между ГЕРБ и Кирил Йорданов на 28 юни пред Дарик областният координатор на партията във Варна Павел Димитров заяви, че техните условия към градоначалника ще бъдат структурни и персонални промени в администрацията. „Кирил Йорданов ще получи подкрепата на ГЕРБ, ако бъде издигнат от партията, но не и ако се яви като независим кандидат”, каза още тогава Павел Димитров.

Три са номинации за кандидат за кмет на ГЕРБ Варна. Изпълнителната комисия на партията ще избира между Кирил Йорданов, областния управител Данчо Симеонов и шефа на Пристанище Варна Данаил Папазов.

Последвайте канала на

Novini.bg
1315 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Иван

2011.07.19 | 17:13

2
Не е е имало нужда да ти поставят условия. Ти сам си си ги поставил.
Иван

2011.07.19 | 17:11

1
Не е е имало нужда да ти поставят условия. Ти сам си си ги поставил.

Добави коментар

Водещи новини